Darren Emerson, Danny Howells en Dave Seaman vormen nieuwe act ‘3D’

Ivo Mollemans | 4 maart 2018
music

Drie namen die al heel lang meegaan en bekend zijn in de wereld van elektronische muziek zijn die van Darren Emerson, Danny Howells en Dave Seaman. Emerson is bekend geworden vanwege zijn bijdrage aan Underworld en ook solo heeft hij veel projecten gedaan. Danny Howells is een Engelse dj en producer die al plaatjes draaide vanaf het eerste moment dat dit mogelijk was en ook Dave Seaman is al sinds het begin betrokken bij de ontwikkeling van elektronische muziek.

3D is van plan de wereld te veroveren

De drie zijn al jaren bevriend met elkaar en een jaar geleden kwamen ze op het idee om de groep ‘3D’ op te richten. Hun eerste optreden vond plaats bij het beroemde Ministry Of Sound in London en sinds 27 februari is hun eerste EP uitgekomen. De groep focust zich nu op het brengen van een combinatie tussen de drie stijlen van de leden en om daarmee het publiek te vermaken.

LEES OOK: Pendulum kondigt nieuw album en ‘Complete Works’-boxset aan

Als voorproefje op wat komen gaat is er een mix van een uur gemaakt waarin de groep je meeneemt op een muzikale reis langs alles wat zij te bieden hebben. Undergroundtracks worden afgewisseld met old-school progressive house en zweverige trance.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws