Mike Rogers dropt track met JONES, Tiggs Da Author en MYBADD

Bart Remmers | 7 juni 2018
music

Nieuwe single Nederlands producersduo heet ‘Loose Ideas’

‘Loose Ideas’ is de tweede track van de opkomende en gelijknamige EP ‘Loose Ideas’ van het Nederlandse producersduo Mike Rogers. 

Op het energieke feelgoodnummer werken ze samen met een internationale cast aan singer-songwriters: JONES, Tiggs Da Author en MYBADD. Mike Rogers is een samenwerking tussen de producers Mike Mago en Rogerseventytwo, die samen met gevestigde en talentvolle artiesten vanaf dit jaar een nieuw muzikaal pad volgen. 

Eerder brachten ze al ‘What Sould I Do’ uit met zangeres Abee. Loose Ideas ging eerder deze week in première via Complex UK. Vandaag is het nummer officieel uitgekomen via BMKLTSCH RCRDS en hier te beluisteren.

Drie vocalisten

Op de nieuwe single van Mike Rogers zijn maar liefst drie vocalisten te horen uit de UK. Zangeres Cherie Jones, beter bekend als JONES, zette zichzelf in de schijnwerpers met haar debuutsingle ‘Indulge’. Ze heeft inmiddels al enkele succesvolle EP’s op haar naam staan en wordt door Complex UK gezien als de nieuwe popsensatie. 
 
Met zijn eerste hit ‘Georgia’ haalde zanger en rapper Tiggs Da Author gelijk miljoenen streams binnen. Hij maakte sindsdien grote indruk op festivals als Lowlands en North Sea Jazz Festival. Zijn stijl houdt het midden tussen jazz, soul, hiphop en grime, en ook zijn laatste single ‘Work It Out’ maakt duidelijk waar hij de beschrijving 'de feelgoodfabriek' aan te danken heeft.

MYBADD

MYBADD is het alter ego van producer Jamie Haj. Hij wist voor zijn debuutsingle niemand minder dan de Amerikaanse actrice Olivia Holt te strikken. ‘Party On A Weekday’ is nog maar het begin van zijn veelbelovende muziekcarrière.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws