Belgisch hitrecord in Duitsland voor Lost Frequencies

Partyscene Redactie | 29 oktober 2018
music

Vlaming laat Technotronic, Milow en Kate Ryan achter zich

Vier jaar geleden bracht de Belgische dj Felix De Laet aka Lost Frequencies zijn debuutsingle ‘Are You With Me’ uit, waarmee hij in maar liefst achttien landen een tijdlang op nummer één in de hitlijsten stond. 

Anno 2018 reist Lost Frequencies de wereld rond: deze zomer stond hij achter de dj-booth in onder andere Zwitserland, Zuid-Korea, de UK, China én op Tomorrowland – en in september lanceerde hij zijn nieuwste single. Dat Lost Frequencies wereldwijd scoort, blijkt ook uit de laatste cijfers van de ‘Offizielle Deutsche Charts’: Felix mag zichzelf de ‘meeste succesvolle Belgische artiest óóit in Duitsland noemen’. Crazy!

New York, Ibiza, Mexico, Istanbul en Marseille

Lost Frequencies hoeft geen echte introductie meer. Vier jaar geleden bracht hij de monsterhit ‘Are you with me’ uit en ook zijn volgende nummers als ‘Reality’, ‘Beautiful life’ ‘en Here with you’ knalden rechtstreeks door naar de top van de hitlijsten. Deze zomer stond hij achter de dj-booth in onder andere Peking, Shanghai, New York, Ibiza, Mexico, Istanbul en Marseille. In eigen land zag je ‘m aan het werk op Tomorrowland en Suikerrock én in tussentijd lanceerde hij zijn nieuwste single ‘Like I love you’, waarmee hij in België op dit moment al vier weken in de top 20 staat.

177 weken in Duitse ultratop

Lost Frequencies mag duidelijk ook heel wat Duitsers tot zijn fanbase rekenen: zes van zijn nummers scoorden erg hoog in de Duitse hitlijsten, waarvan zelfs twee nummers een tijdlang op nummer één (Are You With Me’ en ‘Reality’). In totaal stond de artiest maar liefst 177 weken in de Duitse ultratop.
 
Daarmee wordt de jonge Belgische producer bekroond tot ‘meest succesvolle Belgische artiest ooit in Duitsland’ en laat hij Kate Ryan, Milow en de Belgische New Beat-groep Technotronic uit de jaren 90 achter zich. 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws