Valentino Khan dropt house EP met toepasselijke release party

Ivo Mollemans | 14 augustus 2019
music

Valentino Khan staat, naast zijn snor, bekend om zijn muziek die vaak hard, energiek en soms een beetje apart is. Ook zijn nieuwe ‘House Party’ EP past precies in dat rijtje en alsof dat nog niet genoeg was besloot hij om ook nog een release party te organiseren waarbij een aantal worstelaars voor extra entertainment zorgden.

KHAN A MANIA

In plaats van een standaard feestje met wat extra dj’s besloot Valentino Khan om ook een ring in het midden van de club te plaatsen en een aantal worstelaars uit te nodigen. Dit klinkt als een hele rare combinatie, maar als we de aftermovie zien lijkt het nog best toepasselijk ook.

LEES OOK: Welke rapper ‘splasht’ met het meeste geld? Onderzoek: dit zijn de grootste spenders

House Party EP

De nieuwe EP bestaat uit zes nieuwe tracks. Ook Wuki, Diplo en Chris Lorenzo hebben meegewerkt aan de EP die, zoals de naam al doet vermoeden, bestaat uit alleen maar house tracks. Alle tracks worden gekenmerkt door de sound van Valentino Khan zoals je die gewend bent, maar dan met iets meer house elementen daaraan toegevoegd. Het resultaat is behoorlijk uniek en hij mag dan ook best eens naar Nederland komen met zijn KHAN A MANIA show.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws