Black Coffee en Usher droppen samenwerking ‘LaLaLa’

Ivo Mollemans | 16 september 2019
music

Af en toe komen er samenwerkingen uit die je niet geheel verwacht en waarvan je ook niet precies weet wat je er van zou moeten verwachten als je ze voor het eerst hoort, maar vaak zijn dat juist de meest interessante en vernieuwende nummers. Zo ook de samenwerking van Black Coffee en Usher getiteld ‘LaLaLa’.

Black Coffee en Usher combineren Zuid-Afrikaanse house en R&B

De track is niet de pop waar je bij Usher aan denkt als hij met een dance track komt, maar het gaat juist meer richting de muziek van Black Coffee welke meer op house gefocust is en waarbij zijn Zuid-Afrikaanse invloeden goed terug te horen zijn. De R&B vocalen van Usher werken daar erg goed mee samen en daardoor is deze track net iets unieker dan andere tracks uit dit dance genre.

LEES OOK: Armin van Buuren deelt titel en release datum van zijn nieuwe album

De samenwerking tussen de twee artiesten was volgens Black Coffee ook heel effectief en ze willen graag nog meer aan nieuwe muziek samenwerken.

“Usher is one of the coolest people that I have ever met, that’s where it starts for me. I love to work with cool people. I think I consciously choose to work with cool people. We got into the car and we went to Pretoria. I was playing in a club on a rooftop and people couldn’t believe he was there. That’s how cool he is and we have been in touch. We want to work on other things together. It wasn’t hard to create with him.”

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws