Calvin Harris laat nieuwe muziek horen

Ivo Mollemans | 14 januari 2020
music

Als je hit na hit scoort dan wordt de lat steeds hoger gelegd voor je nieuwe muziek en daarom kan je niet zomaar alles uitbrengen wat ook maar een beetje tof klinkt. Voor Calvin Harris ligt die lat gigantisch hoog, maar als hij iets uitbrengt dan weet je ook dat het goede muziek zal zijn.

Nieuwe muziek van Calvin Harris

Dit jaar heeft hij pas een nieuwe track uitgebracht, namelijk de hit ‘Giant’ met Rag’n’Bone Man. Daarnaast is er ook een remake gekomen van zijn track ‘I’m Not alone’ en een andere versie van het nummer ‘I Found You’ dat hij eind vorig jaar uitbracht. Toch zou het zomaar kunnen dat hij dit jaar nog een nieuwe track uitbrengt. Via zijn Instagram Stories liet hij namelijk een nieuw nummer horen.

LEES OOK: Aloe Blacc en Gryffin laten akoestische cover horen van Avicii’s ‘Wake Me Up’

De track heeft veel acid house elementen en klinkt niet per se als een nieuwe pop hit. Naast de acid house elementen worden er ook akkoorden geïntroduceerd die het nummer een hele andere wending geven, maar wel op zo’n manier dat het nog steeds past bij het eerste deel van de track. Of de track ook daadwerkelijk uitgebracht gaat worden en wanneer dat zal zijn is niet bekend. Hopelijk laat Calvin Harris snel iets weten over nieuwe muziek, want deze track klinkt wel veelbelovend.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws