Gerechtigheid? Justin Bieber treft schikking met buurman na eiergooien

Ruben den Boer | 19 november 2018
nieuws

Het lijkt alweer zo lang geleden, maar we herinneren ons allemaal nog wel het legendarische eiergooi-incident van Justin Bieber. De opstandige puber dacht in 2014 dat het wel geinig zou zijn om het huis van zijn buurman met eieren te bekogelen. De buurman was not amused, maar heeft nu samen met Bieber een schikking getroffen.

Tegenwoordig maakt Justin Bieber 'volwassen' liedjes, heeft hij een normaal kapsel en is hij zelfs getrouwd met een supermodel. Hoe anders was dat vier jaar geleden, toen Bieber vooral nog in de smaak viel bij 13-jarige meisjes en kwajongenstreken uithaalde. Zo gooide hij in januari 2014 eieren tegen de muur van zijn buurman aan. Vier jaar later vindt er eindelijk gerechtigheid plaats. In de rechtbank zijn Bieber en buur tot een schikking gekomen. Over de inhoud van de overeenkomst wil niemand echter iets los laten.

Buurman Justin Bieber blijft pissig

Het incident achtervolgt Justin Bieber al jaren. In 2014 moest hij al een taakstraf uitvoeren en volgens schreeuwsite TMZ betaalde de popster eerder al €80,000 aan zijn buurman. De buurman bleef echter pissig en procedeerde maar door. Zijn reputatie zou namelijk zwaar beschadigd zijn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws