Fedde Le Grand opent lichtshow bij Utrecht Centraal met remix

Ruben den Boer | 21 november 2018
nieuws

House-icoon Fedde Le Grand heeft vanavond in Utrecht de lichtshow 'Connections' geopend met een gloednieuwe remix. De lichtshow is een cadeau van VodafoneZiggo aan de stad Utrecht en is de hele week nog te aanschouwen. 

Exclusief interview met Fedde Le Grand

Partyscene was er bij en deed op Instagram live verslag van de show en de nieuwe remix. Na de show maakte Fedde Le Grand tijd voor een gesprek met Partyscene over zijn drukke schema, gezond leven en vriendschap onder dj's. Houd onze kanalen in de gaten, want deze week lees jij op Partyscene het exclusieve interview met Fedde Le Grand. 

Connections

Toen de providers Vodafone en Ziggo samen gingen tot VodafoneZiggo waren ze ook toe aan een nieuw hoofdkantoor. De keuze viel op Hoog Catharijne, naast Utrecht Centraal. Om de stad Utrecht en haar inwoners te bedanken is de hele week de lichtshow 'Connections' te zien op het plein tussen Hoog Catharijne en Utrecht Centraal in. Zo'n lichtshow moet natuurlijk spectaculair geprensteerd worden, en hoe kan dat beter dan met Utrecht-born housegigant Fedde Le Grand?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws