Check jouw muzikale 2018 met Spotify Wrapped

Ruben den Boer | 6 december 2018
nieuws

Spotify Wrapped

Het einde van het jaar is het perfecte moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Dat wordt in de media dan ook volop gedaan. Wat was het beste feest van 2018? Wat was de beste track uit 2018? En wie heeft er het afgelopen jaar het meest gezopen? Spotify begrijpt echter dat het veel boeiender is om terug te blikken op je eigen jaar. Daarom kun je met Spotify Wrapped terugblikken op jouw eigen muzikale 2018.

Na het grote succes van voorgaande jaren geeft Spotify haar gebruikers ook dit jaar weer de optie om terug te blikken op hun jaar op Spotify. Op spotifywrapped.com kun je je aanmelden met je eigen Spotify-account om alle data van jouw afgelopen jaar te zien. Niet iedereen krijgt dezelde data te zien, maar Spotify Wrapped kan je bijvoorbeeld vertellen hoe lang je Spotify hebt geluisterd, welke artiesten je het meest luisterde en welke genres het vaakst uit jouw Spotify knalde.

Spotify Wrapped

LEES OOK: Spotify-gebruikers luisteren het meest naar nederhop

Advies van Spotify Wrapped

Behalve dat Spotify Wrapped je mee neemt op een reis door jouw muzikale 2018, maakt het ook een paar leuke lijstjes voor je aan. Zo krijg je een afspeellijst gevuld met jou 100 meest gelusiterde nummers van 2018. Daarnaast geeft Spotify je ook een stukje advies door middel van de 'Tastebreakers' afspeellijst. Hierin vind je allerlei nummers die je (bijna) nooit luisterd, maar waarvan Spotify toch denkt dat je ze boeiend zou vinden. Zo kun je weer knallend het nieuwe jaar in!

Spotify

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws