Justin Bieber onschuldig bevonden van mishandeling

Ruben den Boer | 28 december 2018
nieuws

Justin Bieber

De Argentijnse fans van Justin Bieber mogen vandaag wel een gat in de lucht springen. Het Argentijnse hooggerechtshof sprak de Canadese poster gisteren namelijk vrij in een mishandelingszaak. De rechtszaak heeft jaren geduurd.

In 2013, toen Justin Bieber nog een Justin Bieber-kapsel had, zoetsappige kinderpop maakte en te jong was om model te staan in een Calvin Klein reclame trad hij op in Argentinië. Daar zouden zijn bodyguards een fotograaf hebben mishandeld en bestolen van geld en apparatuur. 

Bieber vrijgesproken door hooggerechtshof

De Biebs heeft de afgelopen vijf jaar altijd volgehouden dat hij onschuldig was, maar het ging hem niet makkelijk af. In eerste instantie werd de zanger schuldig bevonden van mishandelen, maar na meerdere keren in hoger beroep te zijn gegaan besloot het Argentijns hooggerechtshof toch dat het popidool onschuldig was.

LEES OOK: Gerechtigheid? Justin Bieber treft schikking met buurman na eiergooien

Justin Bieber kan Argentinië weer in

Nu Justin Bieber vrijgesproken is, kan hij weer met een gerust hart optreden in Argentinië. De fans zullen er in ieder geval blij mee zijn, want die hebben de popster de afgelopen jaren moeten missen. Zelfs tijdens zijn anderhalf jaar durende Purpose-wereldtoernee liet hij het land links liggen uit angst opgepakt te worden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws