Fan komt festivalpodium op en geeft geweldig optreden

Fenna Kiebert | 2 juli 2019
nieuws

Zondag vond het beroemde festival Glastonbury plaats en er was wel een heel bijzonder en onverwacht optreden te zien. Alex, een bezoeker van het festival, stond in het publiek en mocht het podium op komen tijdens een act van de Engelse rapper Dave. 

Voetballer Thiago Silva

De reden dat Alex het podium op mocht komen, was omdat hij een shirt van de voetbalclub Paris Saint-Germain, met de naam van de Braziliaanse verdediger Thiago Silva, droeg. Rapper Dave heeft een ode aan die voetballer gemaakt en wilde net gaan optreden met het nummer over hem, wat hij normaalgesproken samen met AJ Tracey doet. De rapper besloot iemand uit het publiek te kiezen en zijn oog viel daarbij op Alex, zo werd Alex naar voren gehaald en mocht hij het podium op komen.

LEES OOK: Organisatie Vestiville verdacht van fraude

Geweldig optreden

Eenmaal op het podium bleek dat Alex het hele nummer kende en hij rapte het perfect mee. Het publiek van Glastonbury vond het geweldig. Na het optreden van hen samen mocht hij van Dave backstage genieten van de rest van zijn optreden.

Op social media is ook iedereen enthousiast oveer het optreden van Alex. Het optreden werd zelfs ‘het beste moment van het hele festival’ genoemd. Voetballer Thiago Silva heeft zelf ook gereageerd via Twitter en bedankt Alex voor zijn goede optreden. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws