Party report: Your ultimate Time Out invites: La Fuente & Radical Redemption [18 januari 2014]

Rick Francissen | 21 januari 2014
party reports


Wat: Your ultimate Time Out invites: La Fuente & Radical Redemption
Waar: Time Out, Gemert
Wanneer: Zaterdag 18 januari
Line Up: Jacob van Hage, La Fuente, Pavo, Radical Redemption, Myron, Tiago, Piet
Reporters: Etienne Slijpen en Natascha Kuiper
Fotografie: Twan Martens

De Time Out een van de grootste uitgaansgelegenheden van Nederland heeft vanavond twee headliners uitgenodigd om het toegestroomde publiek te vermaken. Met vijf zalen en evenveel verschillende muziekstijlen is er genoeg diversiteit te vinden. Time Out heeft in deze verschillende zalen speciale effecten waaronder een Zero Gravity Floor, Moving Dance Stages, een Mega Moving Matrixx Wall en een enorme  Light Spider.

The Hot

The Hot is vanavond het terrein van resident dj Jacob van Hage en headliner La Fuente die vocaal ondersteund wordt door de man met de big smile: mc Iceman. Aan het begin van de avond is het in deze zaal nog vrij rustig, maar wanneer de eerste bussen aankomen stroomt ook deze zaal vol. Het jeugdige publiek danst lekker op de opbouwende set van Jacob van Hage die naar verwachting er voor zal zorgen dat het bij La Fuente helemaal los gaat. Er hangt een gezellige sfeer en we genieten van de lichteffecten, CO2-kanonnen en het strakke geluid. Wanneer er op de blokken gedanst wordt schieten deze uit het niets omhoog (zero gravity floor).

Time-out 18-01-14-2

Wanneer La Fuente, fresh terug van vakantie, het overneemt en een ontzettend mooie remix van 'All Of Me' van John Legend draait gaat het publiek op de drop helemaal uit zijn dak. Na de set van La Fuente besluit Jacob van Hage de tent helemaal te slopen. Waar op het begin van de avond de Animals remix van Oliver Heldens werd gedraaid knalt nu Tsunami uit de speakers.

Time-out 18-01-14-5

The Sub

Voor de bezoekers die van lekker stampen houden is er The Sub waar de nodige hardstyle ten gehore wordt gebracht. Resident dj Pato zal vanavond de draaitafels voor anderhalf uur moeten afstaan aan Radical Redemption. Alhoewel hardstyle niet onze smaak van muziek is zijn we zeker even een kijkje gaan nemen hoe het publiek zich hier vermaakt. Er hangt namelijk een zeer uitgelaten en gezellige sfeer. Zeker tijdens de set van Radical Redemption gaan alle remmen los.

Time-out 18-01-14-6

Wat in de Sub opvalt is dat vanaf het begin aardig druk is in de zaal. Het publiek gaat ook gelijk goed los en het is te zien dat iedereen zich vermaakt. In de Sub vinden we de Matrixx wall, een muur die volledig bekleed is met Moving Heads, spectaculair wanneer er van deze licht effecten gebruik wordt gemaakt. Een ander spectaculair element is de light spider, een draaiende Truss aan het plafond die wederom met de nodige lichten bekleed is.

“Magic Bus”

De Magic Bus is een eigen busdienst van Time Out die op zaterdag volgens acht routes van en naar de club rijdt. Ideaal voor de jongere bezoeker die gemakkelijk en veilig thuis wil komen na een avondje stappen. De magic bus vertrekt onder andere uit Nijmegen, Tilburg, Weert, Eindhoven en meer. De prijs van ongeveer zestien euro omhelst het retourtje en de toegang tot het feest.

Gewoon zestien

De alcohol campagne die nogal wat stof heeft laten opwaaien in uitgaand Nederland heeft bij Time Out niet gezorgd voor een verhoging van de minimale leeftijd. Als zestien jarige mag je nog steeds de club in. Voor alcoholische dranken had je alleen wel een speciaal polsbandje nodig die je op kon halen bij de informatiebalie.

Time-out 18-01-14-1

Prijzen

Voor de entree moest acht euro worden betaald. Dit kon enkel aan de deur, want er was ditmaal geen voorverkoop. Met twee headliners was deze prijs erg schappelijk. Ook de drankprijzen waren zeker niet te hoog. Met consumptiemunten, 2,10 per stuk kostte, kocht je één biertje of frisdrank. Voor het dubbele had je al een mixdrankje te pakken. Erg fijn was dat ook dat de garderobe en de wc's gratis waren.

Conclusie

De time out is zeker het bezoeken waard. Zeker voor het wat jongere publiek is dit een geweldige locatie om lekker uit je plaat te gaan. Met vijf verschillende muziekstijlen komt iedere bezoeker gegarandeerd op zijn plekje terecht. De grote plus is de gezellige uitstraling van de club met de verschillende zalen die elk een eigen stijl hebben, zowel qua muziek als aankleding.

Plus

  • Magic bus
  • Gratis garderobe en wc's
  • Diversiteit in muziek

Min

  •  Een doolhof voor nieuwe bezoekers

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws