ADE party blog: DGTL presents: Paradise

Casper Janssen | 18 oktober 2015
party reports


Party: DGTL presents: Paradise
Wanneer: vrijdag 16 oktober 2015
Waar: Scheepsbouwloods
Line-up: Jamie Jones, Eats Everything, Davide Squillace, Jackmaster, Richy Ahmed, wAFF, Denney, Russ Yallop
Party blogger: Ben Copeland

DGTL pakt weer goed uit dit jaar tijdens het Amsterdam Dance Event. Maar liefst drie knallende feesten stonden er op het programma in de vette Scheepsbouwloods in Amsterdam Noord. Donderdag braken Maya Jane Coles & Friends de tent al af, maar op de vrijdag was het de beurt aan onder andere Jamie Jones en Jackmaster.

PartyPont

Het feest begon al op het pontje naar de NDSM-werf. De pont was volledig aangekleed met discolampen, ballonnen en rookmachines. De DJ zorgde ervoor dat de pont werd omgetoverd tot een echte #PartyPont. De sfeer kwam er zo al lekker in te zitten bij de DGTL feestgangers. Na een kort tochtje baanden de meeste reizigers zich een weg naar de toffe locatie: de Scheepsbouwloods.

Toffe locatie

Buiten stonden grote containers met daarop de lichtgevende letters: DGTL. Binnen was de loods ook fantastisch aangekleed met ijzeren balken die onderdeel uitmaakten van de lichteffecten. De loods was vrij koud, dus stilstaan was er niet bij. Gelukkig waren de artiesten in staat om ervoor te zorgen dat niemand zijn beide benen stil kon houden.

De artiesten

De loods werd al goed opgewarmd door Denney en Russ Yallop. Ook bij de tweede, intiemere stage die eerst niet zo druk bezocht werd, werd er flink gezweet bij Eats Everything & Richy Ahmed. Met name Dancing (Again!) van Eats Everything werd goed ontvangen in de kleine area van de Scheepsbouwloods. In de grote zaal werd de avond fenomenaal afgesloten door Jamie Jones. Met zijn knallende hits als Summertime en Planets, Spaceships werd deze ADE avond met DGTL waardig afgesloten.

Conclusie

Al met al was deze avond van DGTL een heerlijk feest. De sfeer was goed, de aankleding was mooi en de line-up was sterk. Het enige nadeel was de kou, maar daar kom je ook wel weer overheen als je lekker staat te beuken. DGTL, ik zeg tot volgend jaar!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws