Love2party @ Soul part I - \'s Gravenzande, 27 juni

Partyscene Redactie | 11 oktober 2006
party reports

Zomergevoel laat nog even op zich wachten

Zondag vond de eerste editie plaats van Love2party @ Soulbeach 2004. De opkomst was redelijk en het sfeertje prima. Toch was goed te merken dat we nog niet kunnen spreken van een topzomer, vergelijkbaar met vorig jaar. Maar we hebben nu vier weken de tijd om het echte zomergevoel te krijgen. Eind juli zijn we namelijk weer te gast in 's-Gravenzande.

tekst: Chris
foto's: Chris en Virgil





Soul zelf is eigenlijk alleen maar beter geworden ten opzichte van vorig jaar. Dit wil zeggen, de binnenruimte is groter geworden en er ligt nu een mooi dansvloertje buiten. Ook is er een mooie buitenbar bij gekomen, dus geen wachttijden meer bij Soul. Qua dj's zijn we verder gegaan waar we vorig jaar zijn gebleven. Dat wil zeggen: onze eigen Sandeep, Armand, Edwin Bazen, good-old Two o'clock Ron, Little Tim, Virgil en natuurlijk onze eigen zondagmiddag-dj Rudy. Kwaliteitsmuziek dus.




Met name de weergoden waren ons niet helemaal gunstig gezind. Zo was het in het binnenland nou niet wat je noemt topweer. Een aantal mensen verkoos dus waarschijnlijk de bank boven het strand. Toch ondervonden de diehards dat het op het strand heel ander weer was dan thuis. Het zonnetje scheen en het was goed toeven. Gedurende de middag begon het alleen wel harder en harder te waaien. Om zeven uur restte niets anders dan de draaitafels halsoverkop naar binnen te verhuizen. Je kon wel buiten blijven dansen, maar wel een beetje met een gevoel van zandstraling!






Muzikaal gezien was het weer erg lekker allemaal. Rudy opende de dag met een lekkere mix van hiphop en soulvolle house. Little Tim en Virgil schroefden het tempo iets op en onder een strak blauwe hemel was het goed vertoeven in de stoelen en banken. Daarna nam 2 O'Clock Ron het roer over en begonnen de mensen zich wat meer te bewegen. Met lekkere grooves zorgde hij ook voor het nodige gejuich onder hen. Ook Edwin Bazen hield zich bij groovy house met uitstapjes naar verschillende genre's. Hierna was het tijd om naar binnen te verhuizen, want buiten had de wind de overhand en werd het behoorlijk fris. Voordeel daarvan is dat er binnen - vanwege de kleinere ruimte - al snel een goede sfeer ontstaan op de dansvloer. Armand en Sandeep speelden daar goed op in en bouwden nog even een feestje in de gezellige binnenruimte. Voor je het wist was het dan ook twaalf uur en tijd om te stoppen op deze zondagavond.






We zijn al in onderhandeling met de weergoden om volgende keer een graadje of 30 te hebben. Zet hem maar vast in je agenda. Onze volgende editie is op zondag 25 juli en dan hebben we ondermeer Laidback Luke, Dame, Denniz, Sandeep en Taras. Hou de site de komende tijd in de gaten voor meer info!

Soul Beach

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws