Super Metz on Sunday @ Prinsestheater, R’dam – 31 mrt

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports


Voor velen was dit weekend het begin van de Lente. En hoe! Mooi weer en volop veel feesten in het hele land!
Aanvang 23:00 uur, is best vroeg als je een doorgewinterde stapper bent. Het laatste wat je dan verwacht is een rij voor de deur van het Prinsestheater. Het enige wat op dat moment in je opkomt is, dit wordt geen Metz on Sunday, Het wordt een Super Metz on Sunday!

Tekst: Patricia
Foto's: Nash

Bij binnenkomst is het dus al gezellig druk. Het concept van de Metz on Sunday hangt er wel, maar het gevoel is bij menig persoon anders. Het is 1ste Paasdag, een lang weekeinde vrij, en dat merk je meteen. Hoewel er geen echte dresscode is voor Metz, ziet iedereen er piekfijn uit en is een ieder voorzien van een goede glimlach. Op de dansvloer heeft de meerderheid zijn plekje al gevonden, Dj Marcella weet namelijk zo te draaien, dat je er weinig moeite voor hoeft te doen om lekker te kunnen swingen. Dit veroorzaakt dus dat voor twaalven het feest al is losgebarsten.



Voor diegene die nog een beetje brak waren van de dagen ervoor, was dit geen probleem. Vanwege de verwachte drukte was de bovenzaal ook geopend en daar stonden de nodige lounge banken, snacks en drankjes te wachten. Als extra entertainment kon je op de eerste verdieping je toekomst laten voorspellen door een Waarzegster en je foto aan de wand ophangen als je op zoek was naar een nieuwe man of vrouw in je leven. Hier werd overigens volop gebruik van gemaakt, wat te verwachten valt, de Lente is immers aangebroken.



Om 02:00 was het tijd voor Dj/Producer Roog. Deze Dj staat bekend om zijn eigen stijl, die hij zelf omschrijft als lekkere hardsoul, een mix met hier en daar vrolijke Latin invloeden. Roog heeft goed in de gaten gehouden waar het publiek zin in had. Achter de draaitafels pikte hij hetzelfde ritme van Dj Marcella op, waar iedereen al ruim tevreden mee was. En net wanneer je dacht dat de avond niet meer beter kon worden gooide hij er een schepje bovenop en ging de zaal helemaal los. De schermen naast het podium zorgden voor de visuele voldoening, Dj Roog voor de rest. Een complimentje ditmaal voor het volume, niks zondag avond rustig aan… alle knoppen open en ultiem genieten.



Na deze twee gast Dj's was het tijd voor de vaste Dj bij Metz Dj Frank. En zoals al meerdere keren beschreven deed hij ook dit maal niets onder aan de twee gast Dj's die over de hele wereld draaien. Deze Dj is de gehele avond aanwezig weet wat er gebeurt en hij dat laat hij merken zodra hij achter de draaitafels stapt. Na deze Metz staat het weer vast, het concept is goed en zal daardoor steeds meer mensen trekken, die een avondje willen samenkomen, onthaasten, socializen en swingen in een sfeervolle ruimte.


Zondag 21 april is er weer een normale Metz on Sunday. Hou de site dus in de gaten voor de preview met prijsvraag om op de gastenlijst te komen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws