Transformation @ Nighttown, Rotterdam - 19 jan

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

De vernieuwing gaat van start!

Zaterdag 19 januari was het eindelijk zover, iedere deelnemer van de grote Nighttown enquete was uitgenodigd en iedereen had kans om de winnaar te worden van een lang weekend naar IBIZA. De deuren gingen om 23.00 open en om 24.00 was het al aardig druk, in de wandelgangen werd duidelijk dat iedereen toch de stille hoop had de prijs in de wacht te slepen.

De organisatoren hadden een voor goede line-up verzorgd; onze oude, vertrouwde Ronald Molendijk, maar ook terug van weggeweest na jarenlang de zaterdagavond te hebben vertegenwoordigd: Lemon8! Verder ons aller Jay Samuel (Future) en Rasheed Benjamin!





Maar buiten was nog veel meer aan de hand: een enorme guerilla-actie: Art, beter bekend als de Artie van de Verse geesten, pikte samen met Iris her en der uit stad mensen op, die vervolgens met een fles champagne, een grote witte limousine werden ingesleurd om vervolgens entree te maken bij Nighttown. Verder deelde zij vrijkaarten uit en de mensen stonden te popelen om met hen mee te gaan. Leuke reacties van de mensen maar dat is natuurlijk niet gek, want tsja.. er zijn maar weinig mensen die in het leven het genoegen hebben gehad om in een limo vervoerd te worden.

Zoals iedereen inmiddels weet zal zeer binnenkort Nighttown stukje bij beetje worden omgebouwd naar het NIEUWE NIGHTTOWN, het leuke hiervan is dat het publiek hier in alle kanten in wordt betrokken, alle ideeen zijn welkom maar ook kun je door middel van glazen wanden aanschouwen hoe het gesteld is met de voortgang van de verbouwing. Dit was slechts een klein voorproefje van het begin van de nieuwe zaterdagavond in Nighttown: TRANSFORMATION.
Nighttown moet weer gaan leven op de zaterdagavond!





Foto's: Jos
Tekst: Martine (Verse Geesten)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws