Nervo Nation

Shirley van der Bilt | 19 juni 2017
party reports

Party: Ushuïa,
Locatie: , Playa den Bossa, Ibiza
Line-up: Wild Culture, Lucky Charmes, Michael Feiner, Quintino, Nervo
Datum: Donderdag 15 juni 2017

Het party seizoen in Ibiza is van start gegaan. Langzaamaan komen de grootste namen uit de dancescene weer wekelijks naar hun residentie in Ibiza vliegen. Onze partyscruise Shipsomnia meerde donderdag aan in Ibiza dus een mooie gelegenheid voor ons om de avond door te brengen in de beste Open Air Club van Ibiza, Ushuia, waar Nervo met hun show ‘Nervo Nation’ op het programma stond.

Ushuaïa​

Als we naar shows van dit seizoen bij Ushuaïa zien we meteen wel waarom deze club zo succesvol is. Shows van dj’s als Martin Garrix, David Guetta en Dimitri Vegas & Like Mike is maar een kleine greep uit de vele die dit seizoen wekelijks op de agenda staan. En dan hebben we het nog niet eens over de dj’s die in het ‘voorprogramma’ staan, wat we eigenlijk niet eens een voorprogramma mogen noemen. Ushuaïa weet het voor elkaar te krijgen hele vette shows te organiseren in een exclusieve dag- en nachtomgeving.

Lucky Charmes – een goede opwarmer

Voor de echte liefhebber kan je vanaf 17.00 s’middags al terecht bij Ushuaïa. Na een dag strand in Playa den Bossa hadden we toch echt even tijd nodig om onszelf in onze beste Ibiza-look te hijsen en besloten daarom later te gaan. Blijkbaar niet zo erg want het was nog betrekkelijk rustig bij binnenkomst. We vielen midden in de set van de Nederlandse dj Lucky Charmes, die we ook terug kunnen vinden bij de shows van Martin Garrix in Ushuaïa. Zijn groovy sound kreeg het al aanwezige publiek lekker aan het dansen en langzaam liep Ushuaïa vol. Nervo liet zichzelf alvast even zien aan het eind van zijn set en sloten samen met Lucky Charmes de set. Een goede opwarmer vol in het zonnetje.

Michael Feiner

Laat ik beginnen met het volgende; wat is dit een BAAS. De Zweedse dj is niet alleen een dj maar ook producer, singer en songwriter en draait al flink wat jaren mee in de scene. Onder andere de track ‘Together’ met Axwell en Sebastian Ingrosso is een van zijn vele hits. In Ushuaïa, waar het inmiddels helemaal vol stond, ging het publiek compleet uit zijn dak met zijn set. Daar waar het maar even kan pakt hij zijn saxofoon erbij, rent heen en weer over het podium en speelt melodielijnen van allerlei numers vlekkeloos mee. Hij pakte het publiek helemaal in en met CO2- en confettikanonnen was het feestje in Ushuia nu toch echt van start gegaan.

Quintino

We kijken er niet raar van op dat we Quintino terugvinden bij ‘Nervo Nation’. Samen met de dames releasde hij in april het nummer ‘Lost in You’. Inmiddels was de zon ondergegaan en kwam de lichtshow op gang. Quintino speelde een lekkere set waarbij zijn monsterhit ‘Epic’ natuurlijk niet mocht ontbreken. Dit keer in een nieuw jasje, die goed in de smaak viel bij het publiek.

Nervo Nation

En toen was het dan toch echt tijd voor de engelse dames. Zoals we van ze gewend zijn kwamen zij in kleurrijke outfits on stage. Met een dikke intro en een luide ‘Let’s gooooo’ door de microfoon knalden ze het nummer ‘five hours’ van Deorro erin. Vuurwerk werd afgeschoten en het publiek joelde enthousiast mee. Nervo weet een heerlijke set vol met house neer te zetten met veel vocals. Nervo weet hoe een feestje gebouwd moet worden. Samen met Quintino op het podium sloten ze de avond af met het nummer ‘Lost in You’. Respect voor deze meiden, die terecht in Ushuaïa met een eigen show mogen staan. Met danseressen in ‘Nervo-stijl’ en constante interactie met het publiek is ‘Nervo Nation’ absoluut een bezoek waard.

7.3

Party report

Nervo Nation 15 juni 2017 - Ushuïa, - Playa den Bossa, Ibiza Report door Shirley van der Bilt

Party Rapport

Sfeer
8
Muziek
8
Bar/horeca
5
Publiek
8
Aankleding
9
Bereikbaarheid
6

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws