Beleef het hele festival terug met Tomorrowland 365

Wouter de Vink | 28 juli 2016
events

Beleef het hele festival terug met Tomorrowland 365

Nu Tomorrowland achter de rug is – en velen nog last hebben van een PTD (Post Tomorrowland Depression) -, kijken we maar al te graag terug naar de beelden van het evenement. En dat kan vanaf dit jaar echt niet normaal goed! Vanaf deze week het nieuwe online platform Tomorrowland 365 beschikbaar. En hier staat echt ALLES op!

LEES OOK: Party report – Tomorrowland 2016

Tomorrowland staat al jaren bekend om de livestream, die thuisblijvers kunnen volgen tijdens het festival. Deze stream is uitgebreid naar content on demand, waarbij jij heel veel sets kunt terugkijken. Van Martin Garrix tot Dada Life en van Armin van Buuren tot Bakermat: er staat echt niet normaal veel muziek in beeld op dit platform. Hierdoor heb jij dus meer dan genoeg materiaal voor elke after party van de komende twee jaar, denken we. Check het hier!

Check alle livesets met Tomorrowland 365

Verder zijn er – naast de video’s van de livesets – ook foto’s en trailers te vinden van de afgelopen en de edities daarvoor. Kwam je in de knoei met de timetable of heb je een hele brede muzieksmaak, dan zal jij blij worden van het uitgebreide aanbod. Veel plezier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws