Kijken: Skrillex live op ComplexCon

Ivo Mollemans | 9 november 2016
video

Met alle nieuwe dingen die Skrillex meebracht naar ComplexCon kan het je niet ontgaan zijn dat hij daar aanwezig was. Naast dat hij als headliner op het evenement stond ingepland bracht hij ook een interactieve kunstinstallatie naar het festival en hij maakte zijn show extra speciaal doordat hij zijn welbekende Mothership stage weer eens had opgezet.

Skrillex’s set is nu ook terug te kijken

Zoals bij veel festivals zijn er ook altijd wel mensen aanwezig die delen van, of zelfs hele optredens filmen en vervolgens online zetten. Gelukkig was er ook iemand op ComplexCon zo gek om 1 uur en 15 minuten lang het hele spektakel van Skrillex te filmen. Normaal gesproken zou het verschrikkelijk irritant zijn als er iemand de hele tijd met zijn telefoon of GoPro voor je staat, maar deze keer zijn we degene die filmde erg dankbaar.

LEES OOK: Hardwell komt met aftermovie van ‘I Am Hardwell’ tour

ComplexCon

Het evenement genaamd ‘ComplexCon’ werd afgelopen weekend voor het eerst gehouden, maar wist zich meteen sterk op te stellen. Een kleine greep artiesten die langskwamen waren onder andere Kid Cudi, Travis Scott, THEY., Migos en natuurlijk ook Skrillex. Het festival brengt dus voornamelijk hip-hop artiesten richting Los Angeles, maar wie een beetje bekend is in deze scene ziet al gauw dat er veel verschillende stijlen vertegenwoordigd worden. Naast artiesten waren er ook conventies waarbij over verschillende onderwerpen werd gesproken.

De hele line-up is op de site van ComplexCon te vinden.

Foto door Rukes.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws