Win de nieuwe Louder

frank | 27 juli 2012
win

De nieuwe LOUDER is vanaf vandaag weer verkrijgbaar, hét mannenmagazine van Radio 538 en HUB Uitgevers. Dit keer met gasthoofdredacteur Dennis Ruyer. Zijn naam is bekend en zijn stem is beroemd. De levensgenieter belandde in 2000 via de ‘illegale’ stations bij Radio 538. Hier verkondigt hij al jaren met hart en ziel het evangelie van de dancemuziek, in onder andere het radioprogramma 538 Dance Department. Ook is hij actief als producer en is geregeld in de clubs en op festivals als DJ te vinden. Het is dus geen verrassing dat zijn nummer van LOUDER een festivaleditie is.
 
In de achtste editie van LOUDER staan uitgebreide interviews met de geniale geesten die ervoor zorgen dat het ons in de zomer op festivalgebied aan niets ontbreekt, waaronder de oprichters van Loveland, A Day At The Park, Voltt en Valtifest. Daarnaast een waanzinnige reportage van Sensation São Paolo. In Brazilië weten ze pas echt hoe je feest moet vieren.
 
De dood, dance, drugs en spiritualiteit… Zomaar wat thema’s waar schrijver Kluun en Dennis Ruyer in het dubbelinterview allebei over meepraten. Ook het onderwerp seks blijft uiteraard niet onbesproken. Kluun: “Met mijn vrienden op de HEAO had ik midden jaren tachtig de afspraak dat de eerste die een ton zou verdienen, de anderen mee zou nemen naar Yab Yum. Het is er nooit van gekomen.”
 
Natuurlijk trakteert Rick Romijn, side-kick van Edwin Evers, de lezer weer op een pittige column waarin hij zijn ongezouten mening geeft over party drugs. “Ik vind drugs sneu. En de gebruikers nog sneuer.” Ook Tatum, die toch ooit bekend stond als brutale meid, laat in deze LOUDER weten het niet zo op drugs te hebben. “Ik ben zelf heel erg antidrugs. Mijn moeder is ooit in een LSD-trip blijven hangen. Dat was in haar hippieperiode, nog voor mijn geboorte.”
 
Inmiddels zijn er zeven succesvolle edities van LOUDER verschenen, waarbij steeds iemand van Radio 538 in charge is als (gast)hoofdredacteur. Eerder waren dat Jeroen Nieuwenhuize, Edwin Evers, Tim Klijn, Armin van Buuren, Bram Moszkowicz, Ruud de Wild en Niek van der Bruggen.
 
Meer informatie: www.louder.nl
 
LOUDER ligt nu in de winkels voor € 3,95 maar Partyscene verloot 5 exemplaren!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws