Win Ferry Corsten presents Once Upon A Night, Vol.3

frank | 30 november 2012
winEindelijk is het dan zover: de gloednieuwe “Once Upon A Night, Vol.3” is uitgekomen - zoals altijd gemixt door ‘onze’, wereldwijd gerespecteerde DJ/producer en electronic dance componist Ferry Corsten. Dit derde deel staat garant voor twee discs met uitsluitend zorgvuldig geselecteerde trance, progressive en electro; stuk voor stuk de beste klappers die je dit jaar uit je speakers kan laten knallen. “Once Upon A Night, Vol.3” lijkt bijna op maat gesneden te zijn voor precies dat moment van opwinding voordat je een lange nacht de stad induikt. Het is Ferry weer gelukt om een mix neer te zetten die ons meeneemt in zijn wereld, daar waar van alles kan gebeuren.
 
Corsten’s "Once Upon A Night" releases hebben intussen bewezen de leider te zijn op het gebied van de absoluut beste, nog niet eerder uitgebrachte muziek. De populariteit van de serie heeft daarmee de carrières van diverse DJ/producers flink voor het voetlicht gebracht zoals bij Yuri Kane en Arty.  
 
Disc 1 trapt af met Klauss Goulart’s provocerende “One Tear Away” waarna we het hemelse opzoeken met Analog Sound Department’s diepe “Greetings”, naadloos doorgemixt met Amyr-S’s schitterende “Priceless Time.” De resident DJ’s van Denver’s Beta Nightclub, Dragon & Jontron werken vervolgens samen met de aantrekkelijke Lea Luna op het kinky “Tonight” en rollen dan door naar Guy Mearns’ trance juweeltje “K8.” Yuri Kane levert de vocalen van Jeza in het hartverscheurende “Love Comes” dat perfect aansluit op M.I.K.E.’s euforische “Any Direction”. Felix Leiter’s schurende electro house track, “Nobody’s Going Anywhere” is dan bijna een soort inleiding voor Tellur’s pompende “You”, dat daarop explodeert in de overgang naar Cosmic Gate’s gespierde “Crushed”; een echte trance climax track. Ferry Corsten’s eigen “Silfra” mag dan niet ontbreken, al was het alleen al omdat het zo’n beetje bij elk optreden de meest aangevraagde plaat van de fans was. Festen is dan de volgende die met “Give It To Them” de dromerige voorbode is voor Kamo’s geweldige “Vocoder” en Bulat Nanox sluit daarop de eerste CD af met de dwingende floorfiller “Vodka”.
 
Disc 2 begint met Moonpax’s magische “Avantgard”. Daarna duiken we met z’n allen in het feestgedruis van Purple Stories’ ‘handen in de lucht plaat’ “Path To Nowhere” en Husman’s stuwende “E.D.M”. JC Chasez’s vocalen zijn het die BT’s “Force Of Gravity” veranderen in een ongekend mooie en ontroerende song en we blijven even in die sfeer met zangeres Ellie Lawson op Ferry Corsten’s eigen “A Day Without Rain”. We horen Andain op het betoverende “What It’s Like” en zo gaat de mix over in REZarin’s stimulerende “Cambodia”. Flashtech’s dikke productie op “The Right Way” geeft alle ruimte aan Setrise vs. Johann Stone’s dampende “MNE.” Aruna’s radiovriendelijke “Save The Day” is nog zo’n diamant op deze briljante compilatie en wordt op de hielen gezeten door Sound Quelle’s topper “7.07” en het onweerstaanbare “Walking To The Stars” van Marsbeing and MalYar. Het ‘piece de resistance’ hier is natuurlijk dé Ferry Corsten vs. Markus Schulz remake van “Stella”, de wereldberoemde classic van Jam & Spoon en misschien wel een van de beste dance platen ooit gemaakt. Het slot van CD2 is uiteindelijk gereserveerd voor de Ferry Corsten Fix van Dash Berlin’s “When You Were Around” ft. Kate Walsh.
 
Liefhebbers van electronic dance music zullen het met elkaar eens zijn: "Once Upon A Night, Vol.3" is zonder twijfel de beste mixcompilatie van het jaar!
 
Disc 1
01. Klauss Goulart - One Tear Away
02. Analogue Sound Department - Greetings
03. Amyr-S - Priceless Time
04. Dragon & Jontron with Lea Luna - Tonight
05. Guy Mearns - K8
06. Yuri Kane ft. Jeza - Love Comes
07. M.I.K.E. - Any Direction (M.I.K.E. vs. Revero Club Edit)
08. Felix Leiter - Nobody’s Going Anywhere
09. Tellur - You
10. Cosmic Gate - Crushed
11. Ferry Corsten - Silfra
12. Festen - Give It To Them
13. Kamo - Vocoder
14. Bulat Nanox - Vodka
 
Disc 2
01. Moonpax - Avantgard
02. Purple Stories - Path To Nowhere (Ferry Corsten Edit)
03. Husman - E.D.M.
04. BT - Force Of Gravity (Orjan Nilsen Remix)
05. Ferry Corsten ft. Ellie Lawson - A Day Without Rain (Original Extended)
06. Andain - What It’s Like (Loverush UK Remix)
07. REZarin - Cambodia
08. Flashtech - The Right Way
09. Setrise vs. Johann Stone - MNE (DJ Feel Remix)
10. Aruna - Save The Day (Myon & Shane 54 Summer Of Love Mix)
11. Sound Quelle - 7.07 (Tellur Remix)
12. Marsbeing and MalYar - Walking To The Stars
13. Ferry Corsten vs. Markus Schulz - Stella
14. Dash Berlin ft. Kate Walsh - When You Were Around (Ferry Corsten Fix)
 
www.ferrycorsten.com | www.blackholerecordings.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws