Kaskade komt naar Amsterdam

Rick Francissen | 15 november 2016
win

Kaskade

Amerikaanse artiesten staan vaak in de top van de muziekwereld. In de dance zijn het vaak de Nederlanders die deze titel mogen dragen. Kaskade is echter een Amerikaan die niet onder doet aan deze stelling. Daarbij draait hij al zo’n tien jaar mee in de scene en heeft hij al 9 studio albums uitgebracht waarvan Automatic de meest succesvolle was. Zijn populariteit in de VS bereikte een hoogtepunt toen hij het grootste publiek sinds 16 jaar in 2015 op Coachella bij de mainstage bij elkaar wist te krijgen. Nu is Kaskade in Europa en bezoekt hij ook Amsterdam op 4 december.

Win kaarten voor Kaskade in Amsterdam

Kaskade bezoekt in zijn Europese tour een aantal landen waarvan Nederland het laatste is. Na Ierland, het UK en Frankrijk eindigt de tour op zondag 4 december in Amsterdam. Wil jij hier supergraag bij zijn, doe dan mee met onze winactie. Wij mogen namelijk  tickets weggeven voor zijn show in de Melkweg. Hoe doe je mee? Ga naar onze Facebook-winactie en like het bericht en tag met wie je samen naar Kaskade zijn show wilt gaan.

Om je alvast in de stemming te brengen kun je hieronder luisteren en kijken naar Kaskade zijn show op Ultra Music Festival in Miami. Hier liet hij onder andere zijn remix voor ‘Runaway’ van Galantis en zijn samenwerking met deadmau5 - ‘Move For Me’ - horen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws