WIN Sony Headphone XB950B1

Sanne van de Wijngaard | 4 oktober 2017
win

Win nu bij Partyscene deze awesome Headphone van Sony!

MEEDOEN KAN HIER!

Kan je nooit helemaal los gaan met je huidige oordopjes of headphones omdat het geluid veel te slap voor je is? Dan is deze Sony XB950B1 dé headphone voor jou!

EXTRA BASS voor de echte feestgangers

De XB950B1 is namelijk ontworpen om de bastonen over te brengen waar het hart van een echte party animal sneller van gaat kloppen. Krachtige 40-mm neodymium drivers zorgen samen met een gecontroleerde beatrespons en een Bass Effect voor sensationele beats om het geluid én gevoel te krijgen zoals je die alleen maar in de dikste clubs vind!

De gecontroleerde beatrespons zorgt er voor dat de hardere basklanken nooit zullen vervormen. Door ventilatieopeningen in de oorschelpen worden de luchtbewegingen bij lage frequenties geoptimaliseerd zodat het altijd perfect klinkt. Met de Bass Effect kan je met een druk op de knop de bas versterken waardoor dit authentieke clubgevoel bereikt wordt. Mocht je nou een keertje met een kater op bed liggen en zin hebben in singer/songwriters, kan je dit natuurlijk altijd ook weer even uitschakelen.Hij is ook nog eens handig!

Naast de uitstekende geluidskwaliteit is de XB950B1 geoptimaliseerd voor het gemak van de gebruiker. Zo is de headphone draadloos en is er via NFC en Bluetooth zeer eenvoudig verbinding te maken met je smartphone. Verder kan met de knoppen op de headphone de muziek bediend worden. Dus je hoeft niet steeds je telefoon uit je zak te halen om een volgend nummer te kiezen. Ook zit er een microfoon in zodat er hands free mee gebeld kan worden. Zelfs Siri of Google Assistant kan aangestuurd worden vanaf de bediening van de headphone. Als je geen zin heb om Bluetooth te gebruiken kan je de headphone ook altijd gebruiken met het bijgeleverde snoer.

De XB950B1 heeft een ingebouwde accu die op een lading 18 uur mee gaat. Ook als de Bass Effect knop is ingeschakeld.

Maak kennis met de Sony Headphones app

Maak met de XB950B1 ook gebruik van de nieuwste innovatie op het gebied van headphones. Met de Sony Headphones app kan je het geluid tot in de puntjes naar jouw wensen instellen. Zo heb je het ideale geluid voor elk nummer!

Voor meer info: https://www.sony.nl/electronics/hoofdtelefoons-met-hoofdband/mdr-xb950b1  

MEEDOEN KAN HIER!
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws