Lijp als een rijgâh? Win twee tickets voor Den Haag Outdoor Festival 2018!

Geert van der Klugt | 3 juli 2018
win

den haag outdoor festival 2018

Joeeeehoe. Daar zijn we weer. Ditmaal: twee festivaltickets te win voor een oer-Haagsch dagje Zuiderpark op Den Haag Outdoor Festival 2018. Het festival is niet uitsluitend weggelegd voor zij die van het veen stammen; in een kroeg te Koperniekusplein hangen; de nodige bakkies pleur knallen.

Nee, Den Haag Outdoor biedt de lekkerste house- en technokrakertjes voor menig aanwezige: of je nou uit een godsgruwelijk rotdorp als Leiden, Monster, Amsterdam of Rotterdam komt of niet.

Haagse helden

Onder andere veteranen als Michel de Hey (Nighttown), Rob Janssen (Parkzicht), Joey Beltram en Haagse held Warren Fellow zijn aanwezig met de dikste dansdeuntjes. De Kraaien zijn tevens van de partij, en zelfs Dries Roelvink verlaat zijn metropolis, uitsluitend voor deze speciale gelegenheid.

Voorproeffie.

LEES OOK: 'Rage van houseparty dreigt te ontsporen’: klassiekertje van Van Kooten & De Bie

Voor in den agenda: 18 augustus, de dag van Den Haag Outdoor Festival 2018. Tag jouw festivalpartner-in-crime in dit Facebook bericht en je maakt direct kans op twee vrijkaartjes. De winnaars maken we op 10 augustus bekend via Facebook; doe mee en we zien je daar! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws