Armin van Buuren opent eigen escape room tijdens ADE

Ivo Mollemans | 8 oktober 2019
ADE

Beeld via Rukes.com.

Binnenkort vindt het Amsterdam Dance Event weer plaats en de planning daarvan staat vol met de tofste feesten, informatieve panels en nu ook met een escape room. Als onderdeel van de promotie van zijn nieuwe album opent Armin van Buuren een tijdelijke escape room bij de Beurs van Berlage in Amsterdam.

LEES OOK: Protocol Recordings dropt line-up voor ADE label night en eerste track van ADE EP

Escape room van Armin van Buuren

Armin is zelf fan van escape rooms en om er zelf een te mogen openen is dan ook iets waar hij erg enthousiast van wordt. De escape room nodigt bezoekers uit om het geheim van ‘Balance’, zoals ook het nieuwe album van Van Buuren heet, te ontrafelen.

“I’m a huge fan of escape rooms, so launching my own escape room in celebration of my new album Balance is something I’m very excited about. I can’t wait to hear what you guys think of the album and the game, and I hope you can fully lose yourselves in the story of Balance. And that you manage to get out unscathed of course!”

De escape room is twee weken lang te bezoeken en opent zijn deuren op 16 oktober tijdens ADE. Het album wordt op 25 oktober uitgebracht.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws