Protocol Recordings acapella pack en remix contest?

Mark Hofman | 16 december 2015
algemeen

Als producer zijnde kunnen we ons voorstellen dat je gelukkig wordt van acapella's, zeker wanneer je van plan bent een remix te maken. Protocol Recordings begrijpt dat en komt met een Acapella Pack van de meest succesvolle tracks van het afgelopen jaar.

Protocol Recordings in 2015

Nicky Romero, eigenaar van Protocol, heeft een bewogen jaar achter de rug met hoge pieken en diepe dalen. Met zijn eigen label tekende hij dit jaar een aantal nieuwe talenten en heeft lekkere tracks naar buiten gebracht die goed scoorde in de lijsten, denk daarbij aan 'Warriors', 'Lighthouse' en 'Sandcastles'.

Acapella pack

Protocol Recordings komt nu met een Acapella Pack, waarop een aantal van bovengenoemde tracks beschikbaar zijn als acapella. Het pakket bevat twaalf tracks waarmee producers aan de slag kunnen om remixes, mashups en nieuwe tracks te produceren. De grootste tracks van het afgelopen jaar, die afkomstig zijn van Protocol, vind je in deze pack.

Protocol Recordings Remix Contest

Als dat nog niet genoeg is komt het label ook nog met een remix contest voor 'Sandcastles', dus waar wacht je nog op? Pak je kans en doe via deze link mee aan de contest.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws