De 10 meest gelezen artikelen van 2015

Mark Hofman | 1 januari 2016
algemeen

Elke dag voorzien we je op Partyscene.nl van het laatste nieuws, de lekkerste tracks en de tofste interviews, maar welke tien artikelen hebben jullie het meest gelezen? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

10. The Flying Dutch: de tien beste Nederlandse dj's op één festival

Nederland is groot in de dancewereld en om dat nog maar eens duidelijk te maken werd 'The Flying Dutch' voor het eerst gehouden dit jaar. Drie Nederlandse steden waar alleen grote Nederlandse dj's te vinden waren, en dat was een feest waar je u tegen zegt.

Lees het artikel hier.

9. Review: Hardwell United We Are

Begin dit jaar kwam het album United We Are uit van Hardwell en die moesten we uiteraard checken!

Lees de review hier.

8. De smerigste dingen die dj's vanaf het podium zagen

Tijdens Future Music Festival vroeg Inthemix aan een aantal dj's wat de smerigste dingen zijn die ze vanaf het podium gezien hebben, daar kwamen verrassende antwoorden op.

Check het artikel hier.

7. GirlsLoveDjs zoekt tourmanager

GirlsLoveDjs was opzoek naar een nieuwe tourmanager, dat lieten ze destijds weten via Facebook. De publiekelijke oproep viel zodanig op dat wij het tijd vonden voor een goed gesprek.

Het interview lees je hier.

6. Beyond festival: geen mainstage en geen timetable

Op Partyscene.nl checken we veel feesten, maar Beyond was wel heel bijzonder. Op zaterdag 16 mei vond de eerste editie plaats en het festival bleek anders dan anders te zijn, geen telefoons, geen selfies, geen timetable en geen mainstage. Beyond was een speciale.

Check het artikel hier.

5. Gaat John de Mol ID&T kopen?

Het Amerikaanse SFX Entertainment verkeerde in 2015 in slecht weer en probeerde zelfs het hele bedrijf te verkopen, waaronder dus ook het Nederlandse ID&T. Het gerucht ging dat John de Mol ID&T over zou gaan nemen en daar wilden we meer van weten.

Check het artikel hier.

4. Dit zijn de duurste festivals van 2015

Als bezoeker van festivals ben je vaak behoorlijk wat geld kwijt aan entree, kluisjes, eten en drinken en nog veel meer. Maar welk festival is nou het allerduurst? Wij checkten het voor je.

Lees het artikel hier.

3. Kijken: Chantal blijft slapen bij Hardwell

In haar programma Chantal blijft slapen logeert Chantal Janzen bij Hardwell. Ze interviewde de dj over, bijvoorbeeld, eenzaamheid.

Lees het hele artikel hier.

2. Scoor tickets voor Tomorrowland

Tomorrowland is één van de grootste festivals ter wereld waar ook wij elk jaar naar uitkijken. Voor deze editie mochten we kaarten weggeven.

Wil je zien hoe we dat deden? Lees dan het artikel hier.

1. Martin Garrix wordt vader

Wat hadden we iedereen beet tijdens 1 april zeg. Met een bericht op onze website vertelden we dat de vriendin van Martijn zwanger was en hadden er zelfs een tweet over gemaakt.

Het hele artikel lees je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws