De favoriete voetbalclubs van tien Nederlandse dj's

Partyscene Redactie | 28 februari 2019
algemeen

Muziek maken kunnen ze allemaal, maar kunnen onze Nederlandse dj’s ook een balletje trappen? Hoewel het produceren heel erg populair is geworden, blijft voetbal toch de populairste bezigheid in ons kikkerlandje. Tijd om de favoriete club van de Nederlandse dj’s onder de loep te nemen.

Hardwell

Niet heel verassend dat Hardwell supporter is van NAC Breda. De dj is geboren in Breda en voelt veel liefde voor die stad.

Oliver Heldens

Ook Oliver Heldens is fan van een club uit zijn geboortestad. De Rotterdammer zit echter niet met een Feyenoord-sjaal om zijn nek. Heldens is voor Sparta Rotterdam.

Blasterjaxx

Het Nederlandse duo houdt van de Haagse bluf en dus van ADO Den Haag.

Nicky Romero

Nicky Romero? Ajax is zijn club. Toen de Ajacieden in 2014 kampioen werden mocht Romero optreden tijdens de huldiging.

W&W

De keuze voor Feyenoord ligt bij W&W wel heel erg voor de hand. Willem is de zoon van Willem van Hanegem. Willem senior speelde meer dan 300 wedstrijden in het shirt van Feyenoord. Daarnaast was hij ook een aantal jaar trainer van de Rotterdamse club.

Armin van Buuren

Hoewel Armin van Buuren wel eens shows heeft verzorgd voor de selectie van Ajax, is hij groot fan van aartsrivaal Feyenoord. Zijn vader speelde weliswaar niet voor Feyenoord, toch support Van Buuren de havenclub.

Martin Garrix

Martin Garrix verzorgde nog geen show voor Ajax, maar is wel supporter van die club. Hij bezoekt regelmatig wedstrijden en gaat zo nu en dan om met wat spelers uit de selectie.

Tiësto

Tiësto kan het goed vinden met Hardwell op voetbalgebied. Net als Hardwell is Tiësto geboren in Breda en supporter van het plaatselijke NAC.

Dash Berlin

Dash Berlin kan voortaan naast Blasterjaxx gaan zitten op de tribune in de Hofstad. Met een groen-gele sjaal moedigen zij ADO Den Haag aan.

Afrojack

We sluiten het rijtje af met Afrojack. De dj uit Spijkenisse support net als Armin en W&W Feyenoord. Daarmee komt Feyenoord als winnaar uit de bus in deze lijst.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws