Gezocht: party reporters!

Wouter de Vink | 16 april 2016
algemeen

Ben jij vaak aan het feesten op festivals en ken jij bijna alle dj’s en tracks? Lijkt het jou iets om verslag te schrijven van evenementen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Clublife Magazine en Partyscene.nl zijn namelijk op zoek naar party reporters die voor ons op pad gaan voor de vetste feesten. Dit betekent dus dat wij jouw tickets regelen!

Met Clublife Magazine/Partyscene.nl zijn wij op elk feest te vinden. Omdat het in Nederland en België barst van de evenementen, zijn wij op zoek naar festivalbezoekers die voor ons verslag willen doen. Dit kan in de vorm van een geschreven party report, wat een soort uitgebreid verslag waarin je vertelt over een party. Wij zorgen voor je kaartje. Je betaalt dus zelf geen entree meer en soms mag je zelfs nog een vriend of vriendin extra meenemen. Jij gaat voor ons feesten en jij doet verslag voor ons. Prima deal, toch?

Wij zijn op zoek naar party reporters!

Dus houd jij van feesten en schrijven en beschik jij over een vlotte pen? Meld je dan aan via deze link en wie weet hoor jij binnenkort bij ons party reporters-team!

Ben je benieuwd naar hoe onze verslagen eruit zien? Check dan de onderstaande verslagen:

Party report Paaspop: http://www.partyscene.nl/reports/155/paaspop

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws