Ram je vingers aan gort met Melodics

Peter Güldenpfennig | 22 juni 2016
algemeen

Een dergelijke titel trekt de aandacht he? En het ligt niet eens zo ver van de waarheid, want de fingerdrumming-app Melodics werkt extreem verslavend. 

Melodics

De app is gemaakt door Sam Gribben, voorheen ceo van Serato en nu dus app-ontwikkelaar en docent fingerdrumming. Ja lach maar, fingerdrumming is serious business! De app is gebaseerd op de lessen die Gribben geeft en zou, wanneer je deze vijf minuten per dag gebruikt, enige skills in fingerdrumming moeten geven. 

De app leert je omgaan met ritme en timing via kleurgecodeerde pads op het scherm. De app bestaat momenteel uit vier drumkits waarmee geoefend kunnen worden. Gaaf ook dat je steeds beloond wordt met achievements. Zo loont het ook echt om beter te worden. Leuk natuurlijk, maar ook een goede afleiding. Mensen die hun poten niet stil kunnen houden zijn behoorlijk irritant, dus met deze app heb je geen kind meer aan dergelijke druktemakers. Anyway, download Melodics hier!

Ligt Melodics je en heb je thuis nog een goede controller met pads liggen? Dan is een stap hoger met de desktopsoftware wellicht leuk om te proberen. Nog beter: de eerste twintig lessen zijn gratis! Check de desktopsoftware hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws