Sensation toont ‘Angels and Demons’

Nadja | 29 juni 2016
algemeen

Sensation toont ‘Angels and Demons’ kunstwerken

Topfotograaf Reinier van der Aart fotografeerde voor Sensation bekende Nederlanders als Angels and Demons. ‘De opdracht was om de modellen zo mooi mogelijk op de foto te krijgen,’ zegt Reinier. ‘Ik heb foto’s gemaakt van individuen. Ik vind het heel mooi om te zien hoe met de lenticulaire druktechniek die gebruikt is, in één foto verbeeld wordt hoe zelfs deze zachtaardige individuen een duiveltje kunnen worden.’ Lenticulaire foto’s tonen van een bepaald punt de ene foto en als je dan naar een ander punt toe loopt, zie je de andere foto verschijnen.

Kick-off

De foto’s zijn uiteindelijk nog door een extra bewerking gegaan die Yoram de Kock uitvoerde. De grafisch ontwerper maakte de Angel- en Demonside van de bekende Nederlanders. De serie bestaat uit negen unieke beelden van onder andere Kim Feenstra, Valerio Zeno, Oscar Aerts en Fajah Lourens. De kunstwerken waren woensdag 22 juli zichtbaar voor een select gezelschap en vormde de kick-off van de nieuwe show van Sensation die aankomende zaterdag plaats vindt.

Dresscode

Dit jaar is de dresscode iets anders dan normaal. Normaal gesproken is het een strikt witte dresscode, echter krijg je dit jaar op je ticket te zien of je in zwarte of witte kleding moet verschijnen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws