Maak de perfecte selfie op elk feest met de ASUS ZenFone 4 Selfie

Partyscene Redactie | 24 december 2017
lifestyle

ASUS ZenFone 4 Selfie

Voor de liefhebbers van de perfecte selfie zijn er nogal wat accessoires beschikbaar, maar laten we eerlijk zijn, wie wil er nu rondlopen met al die extra’s? Precies, dat is waar de ZenFone 4 Selfie bij om de hoek kijken, waarmee je jezelf en je vrienden perfect vastlegt, hoe wild de party ook is waar je bent.

ASUS ZenFone 4 Selfie

Met een bijna randloos 5.5-inch scherm en een krachtige Snapdragon-CPU haal je met de ZenFone 4 Selfie van ASUS een krachtige smartphone in huis waar je alles mee kan doen wat je wilt. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren Deepsea Black en Sunlight Gold, dus is er altijd wel een Selfie-phone die past bij jou. Ook vind je een vingerafdruksensor op het toestel waarmee veiligheid van je contacten, foto’s en video’s gecombineerd wordt met gebruiksgemak om snel je toestel te kunnen gebruiken. 

Twee zien meer dan één

Bijzonder aan de ZenFone 4 Selfie zijn de selfie-camera’s. Inderdaad, de smartphone heeft een dubbele selfie-camera. De eerste camera is een 20MP-camera waarmee je mooie, heldere selfies kunt maken. De tweede camera activeer je met een druk op de knop en past de hoek van je foto aan. Het is een 8MP-groothorekcamera met een gezichtsveld van maar liefst 120 graden en een 6P lensmodule. Dit betekent dat je niet alleen jezelf, maar ook een grote groep vrienden kunt vastleggen. Of laat iedereen weten hoe vet de party is waar je bent door de omgeving mee te nemen in je selfie. Zo creëer je de mooiste grootportretten met jezelf als middelpunt!

De perfecte selfie

Een selfie is ‘maar een selfie’, maar dat betekent niet dat je het daarbij hoeft te laten. Zo maak je met de portretmodus een mooie eigen portret met scherptediepte-effect waarbij het onderwerp perfect eruit springt. De softlight LED-flitser zorgt voor een goede vulling van licht, dus je komt altijd professioneel in beeld. Wil je de foto nabewerken, dan kun je met de beautymodus je foto bewerken en bijvoorbeeld oneffenheden verwijderen en de teint van je huid aanpassen.

Elke actie in beeld

Wil je ook je omgeving vastleggen, dan doe je dat met de 16MP actiecamera aan de achterkant van het toestel. Net als de selfie-camera leg je met de actiecamera ook je momenten vast met een perfecte helderheid en kleurtemperatuur. Sta je op een wild feest? Geen probleem, de actiecamera is voorzien van autofocus waardoor het moment altijd strak in beeld komt, hoe heftig de party ook is. Of hoe donker, want de camera houdt rekening met weinig licht. Ook zonder licht breng je alsnog het feest mooi in beeld, zorgen over te donkere foto’s heb je dus niet. 

Intuïtief 

ASUS levert de ZenFone 4 Selfie met diverse handige apps waarmee je je selfies nog leuker maakt. Zo biedt SelfieMaster je verschillende mogelijkheden om foto’s en video’s op een leuke wijze aan te vullen en te versieren. Ook maak je hier leuke collages en boeiende slideshows mee.

Dat is trouwens zo gedaan, want ASUS heeft het toestel voorzien van een ontzettend intuïtieve interface waardoor navigeren gemakkelijk is en natuurlijk aanvoelt. Is je foto klaar? Dan is je foto ook meteen share ready voor op Twitter, Instagram, Facebook of welk social media-platform dan ook. Sharing is caring, en aan ASUS zal dit zeker niet liggen. Kortom, de ZenFone 4 Selfie is een toestel voor iedereen dat je vervolgens helemaal van jezelf maakt!

De ASUS ZenFone 4 Selfie is verkrijgbaar in de kleuren Deepsea Black en Sunlight Gold voor € 299,-. Meer weten? Ga naar asus.com.

Win een ASUS ZenFone 4 Selfie

Heb je er wel oren naar om een ZenFone 4 Selfie te winnen? Ga dan naar onze actie op Facebook en doe mee!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws