Jouw favoriete dj's als Pokémon Go kaartje!

Thomas Keulemans | 12 juli 2016
algemeen

De Pokémon GO-hype van dit moment

Waarschijnlijk heb jij dit weekend niet onder een steen gelegen (tenzij daar een Pokémonfiguur gevangen moest worden...) en weet je er dus alles van: overal om je heen zie je mensen met hun smartphone in de hand, starend in de rondte, op zoek naar een Pokémonfiguur! Misschien heb je het zelfs dit weekend op een festival wel gezien, of zelf geprobeerd?!

LEES OOK: Pokémon GO nu al hype op festivals!

Augmented-reality-game

Zo niet, dan mis je echt een hype! Het computerspel Pokémon Go is een zogenoemde 'augmented-reality-game'. Oftewel, spelers gaan in de echte wereld op pad om daar allerlei Pokémonfiguren te vangen, die zij op het beeld van hun smartphone op zien duiken. De figuren, waarvan de gele muisachtige Pichu de bekendste is, kunnen zich werkelijk overal aandienen. In het park, op straat, onder je bed of zelfs het hoofd van je vriend of vriendin! 

Dj's als Pokémon GO kaartje

Nu de rage zo'n enorme vlucht neemt, stuitten wij op een erg toffe ontdekking. Er bestaan Pokémon thema-achtige plaatjes van... al jouw favoriete dj's! Ze werden gereleast door Imgur user Chester Hester en hieronder zie je een paar van jouw favoriete dj's!

Beeld via youredm.com

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws