De 10 meest bizarre dj-tattoo's die je ooit gezien hebt

Rick Francissen | 25 juli 2016
algemeen

Dat tattoo's kunnen ver gaan verbaast je hopelijk. Toch, de toewijding van fans aan merken of, in dit geval, dj's roept ook bewondering op. We zetten er tien op een rij die je laten lachen of walgen, maar in ieder geval even je aandacht vasthouden.

Bizarre Daft Punk Tattoo's

Als je fan bent van Daft Punk dan heb je nogal wat mogelijkheden om je liefde voor het duo uit te drukken in een tattoo. Check deze gast bijvoorbeeld, hij blijft heel zijn leven nog een laatste feestje vieren.

Daft Punk - One More Time

De Daft Punk liefde houdt daar niet direct bij op. Zie onderstaande tattoo:

Daft Punk

Of 'ie nuchter was toen 'ie ze liet zetten is niet bekend.

Je kunt je armen ook gewoon vol laten kladderen met alle dj's die je ooit vet vond om naar te luisteren. Leuk om op je oude dag te worden herinnerd aan die ene set van Steve Angelo door middel van zijn naam in comic-stijl.

Tatoeages

Een rug vol Tiësto

De rug van de onderstaande man zal ook aardig wat aandacht trekken wanneer hij zonder shirt rondloopt. Dit verblindende kleurenfestijn is bijna sfeervoller dan een daadwerkelijke set van Tiësto.

Tiesto

Seth is upset

Als je een tattoo neemt dan doe je dit soms om een mooi moment uit je leven te vereeuwigen. De volgende persoon heeft dit wel heel letterlijk genomen en heeft gewoon een deel van een timetable op zijn arm laten zetten. Als we Seth moeten geloven was zijn management zo van streek dat ze direct op Twitter op zoek zijn gegaan naar de eigenaar van de tattoo.

Seth Troxler B2B The Martinez Brotherz

Skepta

'Skepta, wie is dat?' Dat is nou niet echt het eerste wat je wil horen als je met je met je vriendin in bed ligt. Je vraagt er ook wel een beetje om in de volgende situatie.

Skepta

Skrillex ziet wat je doet. Altijd...

Als je denkt dat het niet erger kan dan heb je het mis. We bedoelen maar, nooit meer aan de blik van Skrillex kunnen ontsnappen wtf!

Skrillex

Have Väth

Er zitten gelukkig ook nog wel echte kunstwerken tussen. Neem deze perfect getatoeëerde Sven Väth en Carl Cox.  

Sven Vath

We have a winner

Het mooiste verhaal steekt achter de Jackmaster-tattoo die ene Kenny heeft laten zetten. Je wilt supergraag naar een feest, maar de kaarten zijn uitverkocht, ticketswap biedt geen uitkomst en naar binnen sneaken vind je iets te riskant. Wat doe je dan? De naam van een van de headliners op je arm zetten dus. Jackmaster geeft je zelfs een +10.

Jackmaster

Bonus: een wob-wob-tattoo

Tot slot zijn er mensen die gewoon erg van dubstep houden…

Dubstep

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws