Dit zijn de beste clubs op Ibiza

Ivo Mollemans | 28 juli 2016
algemeen

Onlangs kwam de website Billboard naar buiten met de 9 beste clubs die te vinden zijn op het party eiland Ibiza. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Dit zijn de 9 beste clubs op Ibiza

   1. Amnesia Ibiza
Misschien wel de bekendste club van Ibiza: Amnesia. Deze club heeft een capaciteit van 5000 personen en heeft naast 2 zalen ook een overdekt dakterras waar bezoekers tot in de morgen aanwezig zijn om los te gaan.

   2. DC10
Deze club is met een capaciteit van 1500 man misschien dan wel kleiner dan Amnesia, de locatie ervan is veelbelovend. De club is namelijk gelegen langs een vliegveld en is gevestigd in een oude vliegtuig hangaar.

   3. Destino
Deze club maakt deel uit van dezelfde organisatie die Pacha beheert. De club is gelegen aan het water en bezorgt een geweldig uitzicht over de middellandse zee.

   4. Eden
Deze club is zojuist klaar met een renovatie en kan er voorlopig dus weer volop tegenaan. Eden heeft een nieuw geluidsysteem gekregen wat perfect is voor de underground events die er gehouden worden.

   5. Heart
Voor de mensen die opzoek zijn naar iets wat cultureler is, komt club Heart dicht in de buurt. De club bied geweldig eten en live optredens aan. De club wordt beheert door de mede-oprichter van Cirque du Soleil, Guy Laliberté en de broers Ferran and Albert Andrià.

LEES OOK: Carl Cox blikt terug op zijn Ibiza-residency in nieuwe docu-serie

Club Space
   6. Pacha Ibiza
Een club die niet kan ontbreken op deze lijst is Pacha Ibiza. De club opende in 1973 haar deuren en is sindsdien nog steeds erg populair. Pacha bied een zeer exclusief VIP arrangement aan en er zijn dus altijd wel mensen met veel geld te vinden.

   7. Privilege
Deze club staat vooral bekend om zijn afmetingen. De club is namelijk de grootste op aarde en heeft een capaciteit van, jawel, 10,000 man. Dat is dus elke avond een klein festival. Naast de grootste zaal beschikt de club ook over een zwembad, open-air dans vloeren en zelfs sex shows.

   8. Space Ibiza
Space Ibiza bestaat ook al lange tijd op Ibiza en was de afgelopen tijd in het nieuws doordat resident dj Carl Cox er mee gaat stoppen bij Space. De club krijgt namelijk een nieuwe eigenaar en daarmee waarschijnlijk ook een nieuw concept. De club komt onder het beleid van de Ushuaia organisatie.

   9. Ushuaïa
Deze club is gelegen op de binnenplaats van een hotel en heeft dus geen dak. De club staat bekend om zijn VIP arrangementen en line-ups.

Dit zijn uiteraard lang niet alle clubs op Ibiza, maar zeker wel de meest vette om eens langs te gaan!

Dit zijn de 10 beste clubs op Ibiza

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws