Dynaudio komt met nieuwe speaker

Ivo Mollemans | 28 juli 2016
gear

​​

Dynaudio

​Dynaudio staat bekend om hun hoge kwaliteit luidsprekers met scherp en helder geluid. Ze maken speakers voor de gewone consument én voor artiesten. Daarnaast heeft het merk geluidsinstallaties verzorgd voor de automerken Volvo, Volkswagen en zelfs Bugatti! De speakers van Dynaudio onderscheiden zich van andere merken doordat ze draadloos zijn. Het is dus een kwestie van neerzetten en de stroomkabel erin. De speakers kunnen bediend worden via een app en zijn actief. Dit betekent dat er een versterker in elke speaker is verwerkt en er dus geen externe versterker bij hoeft te worden gekocht. Dit draagt weer bij aan het gebruiksgemak voor de consument.

​LEES OOK: Sony geeft met EXTRA BASS de ultieme EDM Experience​.

​Dynaudio's Xeo 2 nieuwe speaker

Het merk komt nu dus op de markt met een limited edition van een model genaamd de Xeo 2​Het model levert dezelfde prestaties als de normale editie maar is qua afwerking verschillend. Om te beginnen heeft de voorkant van de speaker een lichtblauwe kleur gekregen en is linksonder het Soundz logo te vinden. Verder krijgen klanten bij aanschaf 3 maanden lang een abonnement op streamingdienst Tidal, dat miljoenen nummers en albums levert in cd-kwaliteit. Daarnaast krijgt de klant ook een jaar lang een abonnement op Soundz Magazine.

Opties

​Dat de speakers draadloos zijn en de bediening via een app gaat betekent overigens niet dat er geen klassieke apparatuur zoals een platenspeler aan gekoppeld kan worden. Deze optie bestaat namelijk nog steeds en de speakers kunnen ook op een tv worden aangesloten. Kortom, de speakers kunnen dus voor alles worden ingezet waardoor ze aantrekkelijk worden voor meerdere doelgroepen.

Marketing director Mads Aagaard Jensen van Dynaudio​ had het volgende te zeggen over deze speakers:

''Dynaudio, Universal Music en Soundz weten dat goede geluidskwaliteit ervoor zorgt dat mensen een intensere luisterervaring hebben en meer muziek ontdekken​. Met dit speciale project zetten we ons in voor verbazingwekkend goede geluidskwaliteit en geweldige muziek. Dit zijn de speakers die elke muziekliefhebber verdient.''

​De speakers worden in een oplage gemaakt van 500 paar en kosten €1299. Voor personen die een abonnement hebben bij Soundz Magazine is de prijs met €300 verlaagd en kost de speaker dus €999.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws