Skrillex en Nederlandse Wiwek maken filmdebuut

Thomas Keulemans | 17 augustus 2016
algemeen

De Nederlandse dj en producer Wiwek (echte naam Wiwek Mahabali) heeft samen met Skrillex een korte muziekfilm gemaakt. De in Thailand opgenomen film heet 'Still In The Cage' en gaat vandaag, woensdag 17 augustus in Los Angeles in première. Wiwek komt uit IJsselstein maar heeft Indiase roots. Zijn muziekstijl noemt hij zelf "jungle terror", een genre dat bij Skrillex erg in de smaak valt, want sinds 2014 mag Wiwek zich verheugen op enorm veel steun van Skrillex. Eerder dit jaar tekende hij zelfs bij Skrillex' OWSLA label, waar hij bijvoorbeeld deze track met Audio Bullys releaste:

LEES OOK: Wiwek en Skrillex droppen nieuwe track

Nederlandse Wiwek maakt korte film met Skrillex

In de film 'Still In The Cage' zitten tracks van Wiwek en Skrillex verwerkt. De première van de film vindt plaats in ‘The Theatre’ in het ACE Hotel te Los Angeles. De film is een avontuurlijke dramafilm die zich afspeelt in Bangkok. De film wordt ondersteund door tracks van Wiwek, waaronder het nummer 'Killa’, een samenwerking met Skrillex. De twee artiesten hebben nauw samengewerkt met schrijver en regiseur Jodeb en werden geinspireerd  door Wiwek’s nieuwste OWSLA EP, The Free and Rebellious. Bekijk hier de trailer van 'Still In The Cage'.

De vertoning van de film zal gevolgd worden door een publieke Q&A sessie, waarna ook een afterparty zal plaatsvinden gehost door Skrillex en Wiwek. Zo timmert Wiwek dus flink aan de weg en dat is wederom geweldig nieuws rondom een Nederlandse up en coming dj!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws