Calvin Harris is Taylor nog niet vergeten

Ivo Mollemans | 4 oktober 2016
algemeen

Sinds het uitgaan van de relatie tussen Calvin Harris en Taylor Swift is er heel wat media aandacht aan de twee geschonken. Niet alleen persoonlijk, maar ook muzikaal waren er wat akkefietjes tussen de twee. Taylor zei de vocalen van ‘This Is What You Came For’ te hebben geschreven onder een andere naam, maar kreeg hier uiteindelijk geen krediet voor doordat Rihanna het nummer heeft ingezongen.

Ruzie

Hier is een heel proces van gemaakt waarin het management van Taylor haaks stond op Calvin. Dit heeft uiteindelijk tot niks geleid en beide artiesten hebben hun eigen weg vervolgd. De ruzie tussen de twee bleef tot voorkort nog wel bestaan. Deze is echter opgelost via een simpel bericht. De reden daarvoor was dat de kans erg groot is dat Calvin en Taylor elkaar tegen het lijf zullen lopen tijdens de vele prijsuitreikingen die eraan zitten te komen.

LEES OOK: Martin Garrix en Justin Bieber gaan samen op tour

Calvin Harris wordt emotioneel

Toch lijkt Calvin nog niet helemaal over Taylor heen te zijn. Tijdens een recente auditie van X-Factor is te zien hoe de artiest aangedaan lijkt te zijn door de tekst van een nummer dat de kandidaat zingt. Matt Terry zong een deel van een nummer over het recent uitgaan van relaties omdat dit ook bij hem is gebeurd.

‘I was in a long-term relationship with my girlfriend and she left me, but that happens. It happens to all of us – it’s life right?’

Nadat Matt klaar was met zijn nummer reageerde Harris enthousiast en hij had dan ook het volgende te zeggen tegen de kandidaat:

‘Yeah, of course! Now you’re on TV! I bet she’s sad right now, dude.’

Tijdens het optreden is duidelijk te zien dat Calvin moeite heeft met het aanhoren van de tekst die momenteel ook erg op toepassing is van hem. De video is hieronder te bekijken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws