Above & Beyond vieren 200e radioshow

Ivo Mollemans | 5 oktober 2016
music

De naam Above & Beyond word direct gerelateerd met het trance genre. Al jaren lang staat de naam voor de beste trance muziek die er is te vinden voor fans van het genre en ze zijn dan ook nog lang niet uitgedraaid. In tegendeel zelfs, want kort geleden stonden de heren nog in een volle Ziggo Dome met hun eigen show.

Above & Beyond live in de Ziggo Dome

De reden dat de show werd gehouden was ter ere van de tweehonderdste aflevering van hun radioshow ‘Above & Beyond Group Therapy Radio Show’. De show word elke week online gezet en heeft wereldwijd fans vergaart die opzoek zijn naar goede trance. Door de jaren heen zijn er een hoop dj’s langs geweest om een guestmix te verzorgen met een aantal recente artiesten als Rodrigo Deem, Matthias Vogt en Tinlicker. Voor de tweehonderdste aflevering werd besloten om het grootser aan te pakken en dus werd er een show gegeven in de Ziggo Dome in Amsterdam. De show werd live uitgezonden voor fans die thuis bleven en nu zijn de tracks van tijdens de show in een afspeellijst samengevoegd. Die afspeellijst is hieronder te vinden.

LEES OOK: The Weeknd voert Starboy live uit

Naast de afspeellijst is ook de hele show nu terug te kijken op het YouTube kanaal van de dj’s en die is zeker het kijken waard. Er werd niet ingehouden met special effects en ook het publiek lijkt te genieten van de legendes. De set was dan ook gevuld met alleen maar muziek die 100% bij de stijl van Above & Beyond past en wordt hierdoor een stuk tijdlozer dan veel andere solo shows van dj’s. Er zitten zowel klassiekers tussen als gloednieuwe tracks en deze zijn veelal gecombineerd in mash-ups. Het duurt dan ook niet lang voor het publiek volledig meegaat met de muziek en dat is precies zoals het hoort bij het trance genre dat momenteel bezig is met een comeback.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws