Deze man danst 24 uur voor Fabric

Ivo Mollemans | 9 oktober 2016
algemeen

Het sluiten van Fabric is men niet in de koude kleren gaan zitten. Er wordt actief geprotesteerd tegen de sluiting en er is dan ook een campagne opgezet om geld in te zamelen zodat Fabric in hoger beroep kan gaan. Deze campagne is met succes gevoerd en op 28 november zal Fabric nog eenmaal geprobeerd worden om de club opnieuw open te krijgen. 

Fans en Artiesten als één voor Fabric

Zoals bekend zijn zowel artiesten als fans en bezoekers van de club tegen het besluit. Via sociale media kreeg Sadiq Khan, de burgemeester van London, bakken met commentaar over zich heen en dit lijkt zijn vruchten afgeworpen te hebben. Four Tet is daarom bij hem uitgenodigd om te komen praten over de sluiting van de club ergens deze maand.

LEES OOK: Club Fabric gaat in hoger beroep

Bizar protest

Een andere opmerkelijke actievoerder heeft nog niet zo lang geleden laten blijken dat hij het niet eens is met de sluiting. Het gaat om Tim Griffith. Hij besloot om als protest 24 uur lang te gaan dansen voor club Fabric. Hiermee wilde hij geld inzamelen om de club te steunen, ook al is het bedrag om in hoger beroep te gaan allang opgehaald. Tim heeft een streefbedrag van 2000 pond en wil zijn actie dan ook volledig zelf uitvoeren. Het is niet de bedoeling dat mensen met hem mee gaan dansen en hij neemt alleen pauzes om naar de wc te kunnen gaan. Op de GoFundMe pagina van Griffith is zijn hele verhaal te lezen.

 

#savefabric

Een video die is geplaatst door Charlie Hunter (@chas00000) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws