Laidback Luke: ‘Met mijn reflexen zou ik zo iemand dood kunnen slaan’  

Rick Francissen | 11 oktober 2016
algemeen

Laidback Luke

Laidback Luke is vooral bekend door zijn fenomenale dj-skills en de grote hoeveelheid tracks die hij gedurende zijn carrière heeft uitgebracht. Ook heeft hij flink wat samenwerkingen met onder andere Steve Aoki, Kura en Steve Angello op zijn naam staan. Met ook nog een eigen label genaamd MIxmash Records is het duidelijk dat Laidback Luke een goede plek heeft gevonden in de muziekindustrie. Wat veel mensen echter niet van hem weten is dat hij ook in de wereld van Kung Fu talent heeft. Hij spreekt daarover wanneer hij te gast is bij UMF TV’s Miami Uncut.

LEES OOK: DJ top-100 is bullshit volgens Laidback Luke

Laidback Luke te gast bij Miami Uncut

Al eerder waren Martin Garrix, Joris Voorn, Disclosure en Black Coffee te gast bij Miami Uncut. Hier kwamen serieuze vragen aan bod, maar werden ook spellen gespeeld waarin hoofden van dj’s aan dieren gekoppeld moest worden.

Met de aflevering waarin Laidback Luke te gast is wordt er echter maar één onderwerp besproken. Het is dan ook een bijzonder onderwerp waar lang over gepraat kan worden. Laidback Luke is namelijk bijna een master in Kung Fu.

Kung Fu master Laidback Luke

Zoals Laidback Luke aangeeft in de onderstaande video kun je horen dat hij al heel lang met Kung Fu bezig is in zijn leven. Met zijn Aziatische achtergrond verbaasd het ons dan ook niet dat hij naast zijn interesse ook nog eens een talent in zich heeft voor de vechtkunst. In 2013 deed de dj namelijk mee aan het WK wat in China plaatsvond. Hier team waarin hij zat kwam toen in Nederland terug met in totaal 23 gouden en vijf zilveren medailles.

Een gevecht aangaan met Laidback Luke is dus niet de meest ideale positie waarin je je kunt verkeren. Echt in een gevecht raken zou hem niet zo snel gebeuren.

"Ik ga eigenlijk eerder een gevecht uit de weg omdat ik bang ben iemand met mijn reflex dood te slaan. Daarbij zijn mensen die de vechtsport onder de knie hebben zo getraind dat ze nooit vechten."

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws