Oud en nieuw vieren met Bieber, Skrillex en Marshmello? Dit is je kans!

Peter Güldenpfennig | 8 november 2016
algemeen

De oudejaarsconference kijken en je volvreten met oliebollen bij je ouders of je volgieten in de lokale kroeg met je vrienden? Elk jaar weer een dilemma wat je met oud & nieuw gaat doen. We hebben echter nog een derde optie voor je.

Het nieuwe jaar in met Bieber, Skrillex en Marshmello

Waarom niet het vliegtuig pakken richting Miami? Want Fontainebleau Miami Beach organiseert wel een hele vette NYE-week voor je. Wat dacht je van vijf dagen lang in het Fontainebleau-hotel verblijven in een suite, een privé supercar naar keuze, een eigen cabana langs het zwembad en privé-diners in Scarpetta en Hakkasan?

En dat zijn slechts de bijkomstigheden. Want tijdens NYE gaat het dak er echt af. Het begint met een luxe diner waarna je een tafel pal voor Justin Bieber krijgt aan het zwembad bij Fontainebleau. 

Geen Bieber-fan? Geen nood, want daarna ga je naar LIV, een nachtclub waar Skrillex zijn ding zal doen. Je hebt de beste tafel met liters aan champagne en kunt zo de booth inlopen als je wilt. 

Van LIV wordt je geëscorteerd naar Fontainebleau Marina waarna je per boot met catering richting de STORY nachtclub gaat. Hier draait Marshmello. Weer heb je de beste tafel en kun je ook weer zo de booth inlopen. Daarna ga je weer per boot richting Fontainebleau Marina

Dope toch? En het kost je slechts € 500.000,-, dus waarom zou je het laten? Boek je oudejaarsavond hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws