Dit is waarom je Justin Bieber niet moet aanraken

Rick Francissen | 23 november 2016
algemeen

Justin Bieber

Justin Bieber is bezig met zijn Europese tour en kwam gisteren (22 november) naar het venue waar hij zou gaan optreden in Barcelona. Hier werd hij bij de hekken opgewacht door een grote groep fans. Eén van die fans kon zijn enthousiasme niet bedwingen en moest de Canadese zanger aanraken terwijl hij rustig in de auto zat. Het meisjesidool kon dit niet waarderen en gaf hem daarom een flinke klap in het gezicht. Een goede reden dus om Justin niet aan te raken. Hier nog drie redenen waarom je je handjes beter thuis kunt houden.

Wie ben jij?

Ken je dat, dat je een bekend persoon tegenkomt, elkaar aankijkt en dat er direct een goede klik is? Nee precies, jij bent gewoon één van de honderden, zo niet duizenden fans die denken de bekende persoon te herkennen. Zeker Justin zal dit al vele malen hebben meegemaakt. Hij kent je niet, dus waarom zou je hem zomaar aanraken?

via GIPHY

Je moet iedereen voor zijn

Hoe vaak Justin Bieber in Nederland is geweest het afgelopen jaar is bijna te verwaarlozen. Maar wanneer hij dan in Nederland is moet je ook maar het geluk hebben dat je hem tegenkomt. De Albert Heijn in Amsterdam was een gouden kans, maar als je net zoals de pechvogel in Barcelona dichtbij genoeg wilt komen, moet je hard kunnen rennen. De fans stroomden namelijk naar het Gelredome toe op het moment dat de hekken werden geopend.

Don’t touch me amigo

Justin Bieber is ook gewoon een mens die net zoals anderen er niet van houdt om steeds weer aangeraakt te worden. Justin slaat er direct op los, maar hygiëne-inspecteur Rob Geus laat ook zien dat hij niet graag in fysiek contact komt. ‘Don’t touch me amigo!’

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws