Ekali geeft zijn laptop met producties weg

Ivo Mollemans | 2 december 2016
algemeen

Kerst komt dichterbij en daarmee komen er ook steeds meer goede doelen die vragen om een bijdrage of mensen die juist iets willen doen voor de minder bedeelden. Een voorbeeld van iemand die wat wil geven aan een ander is Ekali. De trap dj en producer wist door middel van zijn vernieuwende muziek in korte tijd een goedlopende carrière te creëren voor zichzelf. Toch schijnt hij niet bang te zijn om alle geheimen achter zijn producties weg te geven.

De laptop in kwestie

Ekali gaat namelijk zijn laptop die hij tot voor kort gebruikte om te produceren weggeven aan een gelukkige fan! Het wordt zeker niet de eerste de beste fan die willekeurig wordt geselecteerd, maar Ekali leest persoonlijk alle reacties van mensen die schrijven waarom juist hij of zij de laptop nodig heeft. Het moet iemand zijn die net zoveel om muziek geeft als Ekali zelf en dus ook iets kan met alle software die aanwezig is op de laptop. Het zijn namelijk niet alleen wat projecten, maar ook alle samples en plug-ins die hij heeft gebruikt zijn nog aanwezig op de laptop. Het zou voor velen dus het ultieme kerstcadeau zijn.

LEES OOK: Porter Robinson en Madeon geven duidelijkheid over samenwerking

Mensen kunnen via een reactie op Facebook aangeven waarom zij de laptop het meeste verdienen te winnen. Ook is het mogelijk om via een privébericht te laten weten waarom Ekali voor hem of haar moet gaan bij het weggeven van de laptop.

Ekali op social media

Het is zeker niet de eerste keer dat Ekali via een internetplatform zijn goedheid laat zien. Eerder al liet hij weten bereid te zijn om kaarten naar zijn eigen show te betalen voor mensen die het financieel echt niet kunnen opbrengen om naar een van zijn shows te komen. De post kreeg meer dan 5000 reacties en aangezien hij 50.000 volgers heeft op Facebook is dit gigantisch veel.

Een andere keer bracht hij deze goedheid ook echt in de praktijk. Op Reddit was er een die-hard van van Ekali die vanuit Tampa, (Florida), helemaal naar Philly was gevlogen voor een show van Ekali. Tot zijn grote teleurstelling werd die show uiteindelijk afgelast en dus kon de fan weer helemaal terug zonder Ekali te hebben gezien.

Omdat Ekali niet de slechtste is besloot hij om nieuwe tickets naar zijn show in Atlanta te betalen en ook de daarbij behorende vliegticket werd betaald voor de fan. Ekali is een van de artiesten die echt zijn best doet om positiviteit te verspreiden; niet alleen via zijn muziek, maar ook als persoon zelf en hij weet hierdoor een goede naam voor zichzelf op te bouwen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws