Kijken: Marshmello ontmoet mini-versie van zichzelf!

Ivo Mollemans | 19 december 2016
algemeen

Artiesten hebben fans nodig om te groeien. Zonder de artiesten zijn er geen festivals, maar de fans spelen misschien wel een nog grotere rol in het succes van evenementen en artiesten. Het is belangrijk dat artiesten contact houden met hun fanbase, om zo bekender te worden. Vaak doen artiesten iets extra’s als bedankje voor hun fans. De ene keer is dit in de vorm van een gratis track, de andere keer een winactie en af en toe zelfs een meet & greet.

3-jarige fan ontmoet Marshmello

Ook Marshmello ontmoette onlangs een fan en dat was wel een hele speciale. Het betrof een jongetje van drie jaar oud uit Dallas, genaamd Lethan. Marshmello had eerder al een video online gezet waarin een dansende Lethan verkleed als Marshmello te zien is en de reacties daarop waren overweldigend positief. Voor Marshmello was dat reden genoeg om Lethan op te zoeken en dat zag er behoorlijk schattig uit. Samen doen ze een dansje op de track ‘Alone’ van Marshmello in een hotelkamer en Lethan confronteert Marshmello met de vraag of hij misschien wel eens zijn vader is.

LEES OOK: Boogshe & Sebastian Bronk: “Het ultieme doel is om als duo geboekt te worden!”​

‘There is no better feeling than meeting the people who inspire you to keep going every single day. This is 3-year-old Lethan from Dallas, you guys might remember I posted a video of him dancing to my music a few weeks back so you know I had to suprise him. Thank you Mellogang, I love you guys so much’

Check de video’s hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws