Kijken: Dít zit er aan de binnenkant van Marshmello's helm

Partyscene Redactie | 10 maart 2019
algemeen

Een erg populair YouTube-kanaal in Amerika heet 'What's Inside?'. Het kanaal is van de Amerikaanse Dan, die regelmatig uitzoekt hoe de binnenkant van alle objecten die je je mogelijk kan voorstellen er uitzien. Geloof het of niet, maar dit trok met regelmaat zo'n 1.2 miljoen viewers elke week! In deze video ging het tweetal op onderzoek uit naar de binnenkant van... de helm van Marshmello.

De binnenkant van Marshmello's helm

In het filmpje gaan Dan en zijn zoontje Lincoln op onderzoek uit naar misschien wel een van de meestbesproken items uit de EDM-wereld van de afgelopen jaren: Marshmello's helm. Bovendien leren we dat de helmen gemaakt worden door een 3D-printer en dat Marshmello's nieuwste LED-versie door lompe veiligheidsmensen op een Amerikaans vliegveld stuk werd gemaakt. Goed nieuws voor fans: er wordt gewerkt aan een (goedkoper) productieproces, zodat de helmen binnenkort te koop zullen zijn voor liefhebbers!

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe die helm er nu aan de binnenkant uitziet, waar die van gemaakt is en of Marshmello daar wel fatsoenlijk door kan kijken en ademhalen? Je ziet het in onderstaand filmpje.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws