Stopt Sonny Moore als Skrillex?

Mark Hofman | 31 januari 2017
algemeen

Sonny Moore, beter bekend als Skrillex, lanceerde kort geleden een nieuwe single met zijn voormalige band From First To Last. De single, genaamd 'Make War', is de eerste track van de band sinds jaren met Moore achter de microfoon. Sindsdien vragen fans zich van alles af over de toekomst van de band en van Skrillex zelf. Het lijkt er sterk op dat Sunny zich gaat richten op de toekomst. 

Stopt Sonny Moore als Skrillex? 

Verschillende ontwikkelingen lijken erop te wijzen dat Sonny Moore een break neemt van zijn act Skrillex. Een grote groep mensen lijken hier ook echt in te geloven en als we alles zo op een rijte zetten kunnen we dat wel begrijpen. 

Ten eerste valt zijn samenwerking met Diplo in het water doordat er, volgens geruchten, redelijk wat gedoe is rondom Jack Ü. Diplo kondigde eerder al aan een tijdje te stoppen met het project om zich volledig te focussen op Major Lazer. En niet heel lang daarna zijn de Tour Data op de website van Skrillex helemaal leeggehaald. Er staat niks meer op waardoor de komst van aankomende shows klein lijkt te zijn. Combineer dit met de opmerkelijke uitspraak van Skrillex in zijn nieuwe docu 'The Same Place' en je hebt alle puzzelstukjes verzameld. 

'This concludes our adventure. This is Sonny Moore signing out.'

Wat denken jullie? Stopt Sonny Moore met Skrillex? Laat het ons weten in de reacties!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws