Laidback Luke doet mee aan WK Kung Fu

Mark Hofman | 3 februari 2017
algemeen

Naast de wereld veroveren als dj, heeft Laidback Luke ook de wens om de wereld te veroveren op het gebied van Kung Fu. Lucas staat bekend om zijn Kung Fu-skills en heeft al heel wat prijzen in de kast liggen, maar er liggen er nog niet genoeg! Van 17 tot en met 19 maart wordt het WK Kung Fu gehouden in Hong Kong en uiteraard is Laidback Luke ook weer van de partij! 

Laidback Luke doet mee aan WK Kung Fu 

Het lijkt ons sterk, maar het kan zijn dat je de link tussen Laidback Luke en Kung Fu even hebt gemist. Lucas van Scheppingen is een naam die wij kennen van zijn leven als dj, maar in de Kung Fu wereld staat hij bekend om zijn succes daar. De Nederlander staat al jaren aan de top en wint grote prijzen in verschillende kampioenschappen. De artiest zelf is hierdoor altijd in topvorm en kan zo ook gemakkelijk het tourleven aan. 

Samen met zijn coach Mark (nee, niet ik) vertrekt hij met het Hong Ying International Pro-Team naar Hong Kong om daar mee te doen aan het WK. Daar zal Lucas meedoen aan drie Tai Chi sessies en drie King Fu sessies waaronder Straight-Sword, Fan en Bo-Staff. 

Samen met 10.000 deelnemers gaat hij de strijd aan voor de titel en daarbij wensen wij hem uiteraard heel veel succes! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws