Laidback Luke samen met Giel Beelen op Dancefair/Musicfair

Thomas Keulemans | 4 maart 2017
algemeen

Dit weekend staat de Jaarbeurs in Utrecht weer volledig in het teken van Dancefair/Musicfair. Vandaag en morgen is ook Giel Beelen daar te vinden met zijn programma 3FM On Stage. Hij biedt daarmee de kans aan muzikale talenten om zich te laten zien, maar vooral ook om van zich te laten horen. Behalve Giel Beelen zullen ook Tim Akkerman (voorheen Di-Rect) en Laidback Luke aanwezig zijn.

Gratis toegang

Iedereen die het aandurft om auditie te doen op het open podium krijgt gratis entree tot Dancefair/Musicfair. Ook alle deelnemers aan de On Stage School mogen gratis naar binnen. On Stage School is de plek waar mensen die zelf muziek maken zich kunnen aanmelden en mee worden genomen in een traject van masterclasses, workshops, samen muziek maken en vooral heel spelen. Je kunt je nog gratis opgeven door te mailen naar giel@dancefair.nl, maar doe dat dan wel heel snel! Voor alle info check je www.dancefair.nl.

Nieuwe single Laidback Luke

Laidback Luke zal op Dancefair/Musicfair sowieso ook zijn nieuwste single 'XOXO' gaan draaien. Daarvoor heeft hij zangeres Ina, met wie hij de track opnam, speciaal uit Zweden laten invliegen. 'XOXO' produceerde Laidback Luke verder samen met Ralvero. Check die track hieronder zelf. De uitzending van Giel Beelen's 'talent pool' kun je overigens volgen op zondag 5 maart van 19:00 - 22:00 via NPO 3FM.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws