Mysterieuze artiest dropt track op label The Chainsmokers 

Mark Hofman | 28 maart 2017
algemeen

Nieuw talent is altijd welkom, zeker wanneer de muziek goed is. Maar wanneer de muziek goed is en de artiest ervan is één groot mysterie, dan veranderen we in een stel wilde honden. Artiest Heroless is zo'n artiest. Na een release op het label van The Chainsmokers vraagt iedereen zich opeens af wie deze held of heldin kan zijn. 

Heroless dropt track op label The Chainsmokers 

Laten we bij het begin beginnen. Vorige week verscheen er een remixpack voor Vanic's track 'Too Soon'. Een prima pack waar een aantal goede remixes op stonden. Zo ook de onderstaande remix. 

Maar de naam Heroless zei niemand wat en dus ging iedereen op onderzoek uit. Wat blijkt? We hebben geen flauw idee wie deze artiest is. Wanneer je op de Facebookpagina van Heroless kijkt kunnen we concluderen dat het om een 17/18 jarige persoon gaat, maar dat is dan alsnog een hele wilde gok. Onder het logo staat EST.1999, dus het zou het geboortejaar van de persoon kunnen zijn. Maar nogmaals, het is een wilde gok. 

De remix die we hierboven hebben staan blijkt ook de allereerste release te zijn van Heroless en heeft plaatsgevonden via Disruptor Records, het label van The Chainsmokers. Op 17 maart was de pagina op Facebok er opeens met de remix van 'Too Soon' en de tekst die daarbij staat is "hi". Meer is het niet. 

Maar het gaat aan het einde van de dag natuurlijk om de muziek. En daaruit zou je misschien wel zeggen dat het om een ervaren persoon gaat. De kwaliteit is geweldig en de remix is oprecht on fire.

Het is een heerlijke track met een goede productie achter zich. Zou dit dus een zijproject kunnen zijn van iemand, of hebben we echt met een nieuw talent te maken? 

Wat denken jullie? Laat het ons weten in de reacties! 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws